Antena Meniu Search
x

Constanta: Un medic de scoala vine baut la munca

Situatie de-a dreptul socanta intr-o scoala constanteana! Medicul unitatii si-a facut o obisnuinta din a veni la serviciu in stare de ebrietate

Vezi și

Parintii elevilor de la scoala nr. 23 din Constanta spun ca medicul unitatii este prieten bun cu paharul si se prezinta frecvent in stare de ebrietate la cabinet. Speriati de consecintele care decurg dintr-o asemenea situatie, parintii au facut nenumarate reclamatii la conducerea scolii si la Inspectorat. Degeaba insa.

Conducerea unitatii de invatamant se spala pe maini de orice vina. Nu este o noutate faptul ca medicul obisnuieste sa bea, insa sustine ca medical nu este angajatul scolii, ci al primariei.

Cazul a ajuns si la urechile inspectorului general scolar care a avut o pozitie extreme de hotarata. In cazul in care se va dovedi ca medical vine frecvent in stare de ebrietate la scoala, atunci contractul cu acesta va fi reziliat. Mai exact va fi dat afara. Numai ca o decizie in acest sens trebuie luata cat mai urgent si asta pentru ca medicul, prieten cu Bachus nu raspunde doar de starea de sanatate a elevilor de la scoala 23, ci este angajat pe acelasi post si la Scoala 39 si la gradinita Stelutele Marii.

Medicul are grija de sanatatea a sute de copii la scoala. Problema e, spun parintii, ca, de cate ori cei mici au nevoie de ajutor, doctorul ar fi mereu beat. "M-am suparat foarte tare cand am aflat ca s-au dus la doctor si n-au putut sa-l trezeasca pentru ca dormea. Cand s-a prezentat cu copilul acolo, dumnealui nu era instare sa se tina pe picioare, dar sa mai intepe un copil", spune un parinte.

Inspectoratul scolar Constanta nu are atributii in ceea ce priveste angajarea sau suspendarea contractului. Pana atunci, medicul poate sa ramana la cabinet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Constanta: Un medic de scoala vine baut la munca