Antena Meniu Search
x

Copiii celebrului fotbalist Sandu Neagu traiesc într-o sărăcie cruntă

Una dintre stelele fotbalului românesc a lăsat în urmă o adevărată dramă. Doi dintre cei patru copii ai celebrului fotbalist Sandu Neagu, cel care a înscris cel mai frumos gol din istoria României, trăiesc, de aproape un an într-un centru pentru copiii fără posibilităţi.

Vezi și

 Roberto are nouă ani şi un singur idol, tatăl său. De aproape patru ani, Roberto a rămas fără cel care i-a fost mentor şi părinte.

În urmă cu nouă luni s-a mutat într-un centru, împreună cu sora lui, Ingrid care are 11 ani. Problemele materiale au determinat-o pe cea de-a doua soţie a marelui fotbalist să accepte să-şi vadă copiii doar la final de săptămână.

Cristina Neagu s-a supărat când a aflat că lumea vorbeşte că şi-ar trimite copiii la cerşit.

Roberto şi Ingrid învaţă abia acum să scrie şi să citească. Sunt amândoi elevi în clasa întâi.

Greutăţile au apărut încă din ultimii ani de viaţă ai fotbalistului care s-a stins în 2010, primăvara. Sandu Neagu a stat cu copiii şi soţia într-o gheretă, sub una dintre tribunele stadionului Rapid.

Sandu Neagu şi-a dăruit toată cariera Rapidului. A îmbrăcat de aproape 300 de ori tricoul alb vişiniu. A avut o viaţă de prinţ şi cerşetor.

A fost pe culmi, s-a bucurat de glorie dar în ultimii ani a pierdut totul şi a trăit ajutat de vechii prieteni din lumea fotbalului.

Fotbalistul a rămas în istorie după golul marcat în victoria cu Cehoslovacia, din Campionatul Mondial din Mexic, în 1970. A fost supranumit Eroul de la Guadalajara. Un întreg stadion l-a plâns când s-a stins, la numai 61 de ani.

Sandu Neagu a plecat la cer. Giuleştiul nu va mai fi acelaşi fără el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Copiii celebrului fotbalist Sandu Neagu traiesc într-o sărăcie cruntă