Antena Meniu Search
x

Caz șocant în Balș! O fetiță bolnavă e bătută într-un centru de plasament chiar de cea care trebuia să o îngrijească. Întreaga scenă, filmată cu telefonul

Caz șocant în Balș! O fetiță cu dizabilități este agresată într-un centru de plasament de cei care trebuiau să o îngrijească, incidentul fiind filmat cu telefonul.

Copil cu dizabilitati, batut intr-un centru de plasament

Caz șocant în Balș! O fetiță cu dizabilități este agresată într-un centru de plasament de cei care trebuiau să o îngrijească, incidentul fiind filmat cu telefonul.

Incidentul s-a petrecut într-un apartament de tip familial în care sunt îngrijiți 6 copii cu nevoi speciale, aflați în plasament. 

O fetiță este lovită cu palmele, trasă de păr și agresată de o femeie, care fusese angajată să aibă grijă de cei 6 copii găzduiți în respectivul centru.

În urma apariției imaginilor, responsabilii de la Direcția pentru Protecția Copilului au declarat, pentru Observator, că a fost demarată o anchetă în acest caz.

"Am și eu o sesizare, am făcut o echipă de cercetare la fața locului. Începe o anchetă. Personalul care a fost pe tură va fi îndepărtat din locație pe perioada cercetării. Daca este cazul vom anunța și organele penale, și cu siguranță vom aplica și măsurile disciplinare, cât și ce dispune instanța, mergând până la desfacerea contractului de muncă", a declarat un responsabil de la Protecția Copilului.

Potrivit sursei citate, persoana care a agresat copilul face parte din personalul de îngrijire și educație din acel apartament.

"Este un copil cu dizabilitate și care are din cauza bolii și tulburări de comportament, dar acest lucru nu scuză un astfel de comportament din partea angajaților", a completat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Caz șocant în Balș! O fetiță bolnavă e bătută într-un centru de plasament chiar de cea care trebuia să o îngrijească. Întreaga scenă, filmată cu telefonul