Antena Meniu Search
x
LIVE

Copil dispărut cinci ore de acasă, după ce ar fi fugit după niște câini (Video)

Momente dramatice pentru o mamă din Suceava, care și-a pierdut fiul de patru ani. Ea credea că e la bunici, dar băiatul dispăruse fără urmă în noapte! Cinci ore l-au căutat polițiștii, pompierii, dar și zeci de localnici prin lanurile de porumb și în împrejurimile satului. Într-un final, căutările au dat rezultate și băiatul a fost găsit la patru kilometri de casă. Era speriat și tremura de frig. 

De Redactia Observator la 15.10.2020, 22:38
Vezi și
  • Copilul a fost recuperat cu bine, spre bucuria mamei.

Bogdănel a spus că pleacă la bunici, la câteva minute depărtare de casă. 

Mama copilului: Spunea că vine aici, la cei bătrâni, şi eu m-am dus acasă să îi iau haine să îl îmbrac şi când am venit ei au spus că el nu o ajuns la ei în ogradă şi de atunci am început să îl caut. O fracţiune de secundă. Căţeii au fugit, el a luat-o după căţei, hai după căţei şi s-o dus, s-o tot dus.

Familia a căutat băiatul timp de trei ore pe cont propriu. La lăsarea întunericului, speriaţi, au chemat Poliţia. Un apel pe Facebook al mătuşii copilului a mobilizat şi zeci de localnici. 

Cu lanternele în mâini şi cu camere de termoviziune, salvatorii au periat zona pe o rază de trei kilometri. 

După încă două ore de căutări, mama primeşte vestea cea mare. Bogdănel a fost găsit de o patrulă de poliţişti pe maginea drumului, la patru kilometri de casă. A început să plângă la vederea salvatorilor. 

Copilul este sănătos. A povestit după toată aventura că i-a fost doar puţin frig. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Copil dispărut cinci ore de acasă, după ce ar fi fugit după niște câini (Video)