Antena Meniu Search
x

Lacrimi pentru Robert, băiatul de 15 ani care a murit după ce a căzut de pe bicicletă, la Galați. ”Ne rugăm să ai un drum lin spre Rai!”

Robert avea 15 ani și, într-o secundă de neatenție, viața lui s-a sfârșit fulgerător, lăsând în urmă doar lacrimi pline de durere ale celor care l-au cunoscut.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.06.2020, 08:42

Robert a murit după ce a căzut de pe bicicletă, la Galați
Robert a murit după ce a căzut de pe bicicletă, la Galați - Facebook/ CSM Galați
  • Robert s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă, lovindu-se cu capul de o bordură.
  • Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral, în urma căruia a decedat.

Băiatul se plimba cu bicicleta, în zona Uzinei de Apă din Galaţi, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de o bordură. 

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Lovitura i-a fost fatală minorului. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi s-a deplasat la faţa locului, dar manevrele de resuscitare s-au dovedit inutile. Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral, în urma căruia a decedat.

Tragedia s-a petrecut marți, în zona Uzinei de Apă din Galaţi.

Robert era singur la părinți și visa să devină un mare fotbalist. Era legitimat la CSM Galați, la grupa condusă de antrenorul Gheorghiță Popa, și iubea fotbalul.

Conform unui anunţ postat pe pagina oficială de Facebook a clubului, Robert fusese elev la școala nr. 22 și tocmai trecuse de Evaluarea Națională, iar din toamnă urma să înceapă cursurile la Liceul cu Program Sportiv.

”Robert Butcaru fusese elev la școala nr 22 și tocmai trecuse de evaluarea națională, iar din toamnă urma să înceapă cursurile la Liceul cu Program Sportiv. Fotbalul a pierdut un talent, familia un fiu exemplar, iar societatea un tânăr care avea toată viața înainte. Condoleanțe familiei îndoliate și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Adio Robert , familia , colegii , antrenorii și toți aceia care te-au cunoscut își îndreaptă ruga și speranța să ai un drum lin spre Rai”, se arată în mesajul transmis de clubul sportiv.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi pentru Robert, băiatul de 15 ani care a murit după ce a căzut de pe bicicletă, la Galați. ”Ne rugăm să ai un drum lin spre Rai!”