Antena Meniu Search
x

Copila de 14 ani din Vaslui, găsită moartă într-un șanț, a fost sugrumată și batjocorită de un prieten de familie. După crimă, tânărul s-a uitat linistit la televizor (VIDEO)

Dispărută în urmă cu trei zile, o adolescentă în vârstă de 14 ani, din județul vaslui, a fost găsită fără viață, la câțiva kilometri distanță de casă.

Copila de 14 ani din Vaslui, găsită moartă într-un șanț, a fost sugrumată de un prieten de familie. După crimă, tânărul s-a uitat linistit la televizor

Dispărută în urmă cu trei zile, o adolescentă în vârstă de 14 ani, din județul vaslui, a fost găsită fără viață, la câțiva kilometri distanță de casă.

Din primele indicii, fata a fost strangulată de un băiat cu 4 ani mai mare, la care fusese în vizită împreună cu mama ei, într-o comună învecinată. Spre seară, tânărul s-a oferit să o conducă acasă, însă aceasta  nu a mai ajuns în sat, iar parinții au început să o caute în pădurea din apropiere.

Abia a doua zi au anuntat poliția și zeci de politiști, jandarmi, pompieri și localnici au scotocit pădurea și dealurile din imprejurimi. Trupul fetei a fost găsit ascuns printre buruieni, la mică distanță de locuința agresorului. 

În tot acest timp, tânărul nu a suflat o vorba nimanui. S-a uitat linistit la televizor și și-a asigurat mama ca nu i-a facut nimic fetei si ca, probabil, aceasta s-a pierdut prin padure.

Incoltit de pollitisti, acesta a recunoscut ca a strans-o de gat si le-a indicat locul unde i-a ascuns cadavrul. Sub coordonarea unui procuror din cadrul parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, criminalistii au delimitat zona si au inceput cercetarile.

Tanarul  a fost retinut si risca pana la 25 de ani de puscarie pentru omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Copila de 14 ani din Vaslui, găsită moartă într-un șanț, a fost sugrumată și batjocorită de un prieten de familie. După crimă, tânărul s-a uitat linistit la televizor (VIDEO)