Antena Meniu Search
x

Copilul de 9 ani din București care și-a ucis bunica provine dintr-o familie destrămată. Tatăl lui, șofer de TIR, s-a despărțit de mama care suferă de paralizie

Copilul de 9 ani care i-a tăiat gâtul bunicii a înjunghiat-o în neştire, sunt nenumărate plăgi pe corpul femeii

Noi detalii teribile ies la iveală în cazul copilului de 9 ani din București, care și-a înjunghiat mortal bunica, o femeie în vârstă de 70 de ani.

Oribila crimă a avut loc în Bucureşti, pe strada Rucar. Copilul locuia împreună cu bunica și cu mama lui, care suferă de paralizie și care era despărțită de tatăl copilului, de meserie șofer de TIR.

Nepoțelul și-a ucis bunica, tăindu-i gîtul

Bătrâna a murit după ce nepoţelul de 9 ani i-a tăiat gâtul şi a înjunghiat-o de mai multe ori, anchetatorii descoperind mai multe plăgi pe corpul acesteia.

Surse din interiorul anchetei precizează că pe corpul femeii, în afară de rana fatală de la gât, se pot observa mai multe plăgi tăiate, semn că femeia a fost înjunghiată în mod repetat şi sistematic.

Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 despre nenorocire chiar de copilul de 9 ani.

Caz a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti si Serviciul Omoruri in vederea stabilirii imprejurarilor în care a avut loc nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Copilul de 9 ani din București care și-a ucis bunica provine dintr-o familie destrămată. Tatăl lui, șofer de TIR, s-a despărțit de mama care suferă de paralizie