Antena Meniu Search
x

Video Coşmar într-un sat din Vaslui. Râuri de noroi au izolat complet zeci de familii, în Parpaniţa

Pentru satul Parpaniţa, sosirea ploilor a însemnat începutul calvarului. Peste 120 de familii sunt pur şi simplu izolate de lume, pentru că noroiul de pe străzi este o barieră de netrecut. Oamenii spun că dacă ar avea nevoie de asistenţă medicală, ambulanţele nu ar avea cum să ajungă la ei.

de Lili Trifu

la 17.01.2021, 09:54

Vezi și
  • Satul Parpaniţa aparţine de Primăria oraşului Negreşti.
  • La fiecare ploaie mai zdravănă, localnicii trăiesc un adevărat coşmar: uliţele se transformă în râuri de noroi.

Drumuri moderne, drumuri europene, bani luaţi, bani cheltuiţi şi uitaţi dumneavoastă ce e aici.

La doar doi kilometri de oraşul Negreşti, satul Parpaniţa este complet izolat. La fiecare ploaie mai zdravănă, localnicii trăiesc un adevărat coşmar: uliţele se transformă în râuri de noroi.

Ferească Dumnezeu, ia foc o casă, cum coboară pompierii pe drumurile astea? Nici cu tractorul nu pot urca, dar cu maşinile de pompieri sau salvare.

Fără ajutor şi complet izolaţi de restul lumii, oamenii au apelat la fel şi fel de metode ca să poată merge măcar până la magazin.

Mi-am făcut cu sapa dacă mă credeţi, cu sapa, ca să pot merge pe margine că alunecam şi nu puteam să mă ridic. 

Imagini virale cu noroiul de la Parpaniţa

Satul aparţine de Primăria oraşului Negreşti, iar cei de aici susţin că problema drumurilor nu poate fi rezolvată curând, deoarece uliţele sunt predate constructorului, cel care are obligaţia de a le repara. 

Cristi Rusu, primar oraşul Negreşti: Suntem în contact permanent cu constructorul care desfăşoară lucrări acolo, avem promisiunea că în perioadă următoare va interveni cu mai multe utilaje să repare acel drum şi în primăvară atunci când se va face vremea mai bună va aduce drumul în starea iniţială, adică pietruit.

După o ploaie sănătoasă, acum câteva zile, un localnic s-a filmat în noroiul de la Parpaniţa şi a postat filmuleţul în online. Videoclipul a strâns rapid mii de reacţii şi a stârnit indignare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Coşmar într-un sat din Vaslui. Râuri de noroi au izolat complet zeci de familii, în Parpaniţa