Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Coşmarul unor localnici din Deva care s-au trezit că un munte de moloz le blochează drumul de acces. Resturile au fost aruncate la ordinul primăriei

Situaţie absurdă, la Deva. Proprietarii mai multor case s-au trezit că drumul lor de acces este blocat de un munte de moloz şi bucăţi de asfalt. Când au dat şi de firma care a aruncat resturile acolo, au avut un şoc. Ordinul venise de la primărie. Au chemat şi Garda de Mediu, iar reprezentanţii instituţiei le-au spus că gunoiul nu va fi mutat prea curând.

de Redactia Observator

la 04.09.2021 , 09:14

Aşa arată strada Azaleelor din Deva. Este drumul de acces pentru mai mulţi oameni care şi-au făcut casele la marginea oraşului. Acum a devenit un loc de depozitare pentru moloz.

Emanuel Clej, localnic: E vorba de un drum public care face legătura între proprietăţi care este ocupat de aceste betoane.

O basculantă era pe cale să descarce un nou transport, dar a fost oprită de localnici. Reprezentanţii firmei de transport spun că aşa au primit indicaţii de la primarie. La faţa locului au venit şi consilierii locali din Deva. 

Vezi și

Florin Balan, consilier local: Sunt de la lucrările din centrul vechi, asfalt, alte deşeuri, moloz.

Pe acelaşi subiect

Calin Mara, consilier local: Toate zonele limitrofe ale Devei sunt pline de deşeuri de construcţii, de reabilitări S-a pasat problema de pe o zi pe alta şi răspunsul l-am descoperit aici.

Ce au spus reprezentanţii Gărzii de Mediu

Revoltaţi, oamenii au cerut intervenţia Gărzii de Mediu. Sosit la faţa locului, însă, comisarul şef al instituţiei din Deva a adus veşti proaste. 

Dorel Bretean, comisar sef GNM Hunedoara: Aici va fi noul sediu al SEAGM pentru că au nevoie de un spaţiu mult mai amplu. Au fost gândite a se duce într-o locaţie temporară care se pretează şi nu deranjează pe nimen. 

Până la finalizarea construcţiei noului sediu al serviciului de gospodarire municipala, tonele de deseuri vor ramane acolo. În acte, strada este de fapt un teren al primăriei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Coşmarul unor localnici din Deva care s-au trezit că un munte de moloz le blochează drumul de acces. Resturile au fost aruncate la ordinul primăriei