Antena Meniu Search
x

Ce s-a întâmplat cu Cosmina Ionela Vlad? Fata din Brăila e dispărută de 3 săptămâni, căutată naţional şi internaţional

Cosmina Ionela Vlad, o fată din Ianca, județul Brăila, a dispărut subit imediat după ce a dat Bacalaureatul, în condiţii inexplicabile, fiind căutată naţional şi internaţional de trei săptămâni. În tot acest timp, nu s-a primit niciun semn, nicio informaţie în privinţa dispariţiei sale.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.07.2019, 11:13

Cosmina Ionela Vlad, o fată din Ianca, județul Brăila, a dispărut subit imediat după ce a dat Bacalaureatul, în condiţii inexplicabile, fiind căutată naţional şi internaţional de trei săptămâni. În tot acest timp, nu s-a primit niciun semn, nicio informaţie în privinţa dispariţiei sale.

UPDATE: A fost găsită Cosmina Ionela Vlad, fata dispărută din Brăila, dată în urmărire naţională şi internaţională, după 20 de zile de la dispariţie. Cosmina Ionela Vlad a fost depistată pe raza localităţii Bărăganul şi a precizat că nu doreşte să se întoarcă acasă. Ea a spus că în tot acest timp, în care a fost căutată cu disperare de toată lumea, s-a aflat la munte şi la mare.

Cosmina Ionela Vlad, dispărută de 3 săptămâni, căutată naţional şi internaţional

Cosmina Ionela Vlad nu a mai fost văzută de 20 de zile. Fata avea rezultate notabile şcoală şi a învăţat bine, absolvind Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, cu specializarea matematică-informatică, obținând chiar 8.36 la examenul de Bacalaureat.

Pe acelaşi subiect
Cosmina Ionela Vlad a disparut

Condiţiile în care a dispărut Cosmina sunt necunoscute chiar şi în acest moment, la 20 de zile de la dispariţia fetei. Tot ce se ştie este că ar fi dispărut de pe stradă, după ce a dat examenul de Bacalaureat, după care orice informaţie în privinţa Cosminei încetează cu desăvârşire.

Cosmina Ionela Vlad părea că are probleme

Totuşi, un detaliu important despre Cosmina l-a oferit diriginta fetei, care spunea că tânăra a fost o elevă foarte bună, dar apoi a devenit retrasă, îngândurată şi lipsea de la şcoală, având la un moment dat chiar şi nota scăzută la purtare din cauza absenţelor. Motivul pentru care comportamentul Cosminei s-a schimbat atât de dramatic şi atât de brusc este, şi el, necunoscut.

Cosmina Ionela Vlad a disparut fara urma

"A fost o elevă destul de retrasă, fără să facă probleme, doar că, din când în când, avea absenţe. Eu, în calitate de dirigintă o tot ţineam din scurt, să nu lipsească. Am vorbit cu tatăl ei o data si cu mama ei de doua ori. Ea nu ii anunta cand ii convocam la sedinta. Aveam un numar de telefon al parintilor, dar nu era  cel adevarat. Ea se straduia sa fie bine, in primii doi ani a fost o eleva foarte buna, dar apoi a devenit retrasa, ingandurata. Si cu colegii era destul de rezervata. Tatal ei era ingrijorat din cauza absentelor, dar si din cauza anturajului. Dupa ce parintii au aflat adevarata situatie scolara a Cosminei, ea nu a mai lipsit o perioada. A avut si nota scazuta la purtare din cauza absentelor. De altfel, nu facea nicio problema. Era retrasa, parea ca are niste probleme, nu a legat prietenii cu colegii, am indrumat-o chiar sa mearga la un psiholog. In ultimul an, la Fizica, doamna profesor era ingrijorata deoarece eleva parea ca nu este suficient de pregatita, dar apoi s-a apucat mai mult de invatat. Scuza absentele pe motiv de sanatate, ca nu s-a simtit bine sau nu s-a trezit. Statea singura, in gazda, foarte aproape de liceu”, a declarat Covaci Daniela, diriginta elevei dispărute, la o săptămână după dispariţia Cosminei.

Cosmina Ionela Vlad, semnalmente şi îmbrăcăminte la data dispariţiei

Semnalmente Cosmina Ionela Vlad: înălţime 160 de cm, constituţie slabă, aproximativ 40 de kg, ochii căprui, părul şaten, drept, lung peste umeri. Prezintă pe partea dorsală, la nivelul bazinului, un tatuaj în formă de aripi de înger cu iniţialele “A” şi “C”.

Cosmina Ionela Vlad a disparut de pe stradă, după examenul de Bacalaureat

Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariției: rochie de culoare alb cu dungi negre, încălţată cu sandale cu talpă normală tip leopard, având asupra sa şi un rucsac de culoare alb cu negru.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112, să lase un mesaj pe pagina de Facebook Observator, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Ce s-a întâmplat cu Cosmina Ionela Vlad? Fata din Brăila e dispărută de 3 săptămâni, căutată naţional şi internaţional