Antena Meniu Search
x

Turiștii moldoveni și ucraineni au venit în stațiunile de la munte, pentru Crăciunul pe rit vechi

În staţiunile de munte, încă nu sunt semne că vacanţa s-ar apropia de final! Mai ales că ortodocşii pe rit vechi, care vor petrece peste câteva zile Crăciunul, au venit cu forţe proaspete. Turişti moldoveni şi ucraineni au început să vină în staţiunile de la noi din ţară.

de Redactia Observator

la 03.01.2020, 17:48

Vezi și

În staţiunile de munte, încă nu sunt semne că vacanţa s-ar apropia de final! Mai ales că ortodocşii pe rit vechi, care vor petrece peste câteva zile Crăciunul, au venit cu forţe proaspete. Turişti moldoveni şi ucraineni au început să vină în staţiunile de la noi din ţară. Unii au încercat deja pârtiile, apoi după o tură de schi s-au relaxat la SPA sau în jacuzzi. Pe lângă distracţia de pe pârtii, hotelierii îi întâmpină cu mese festive, cu bucate tradiţionale, concerte şi artificii.

La recepţiile hotelurilor din staţiunea Sovata este multă zarvă. Sunt pline de turiştii moldoveni care vor să se cazeze pentru Sărbătorile pe rit vechi.

Cei care deja s-au cazat se bucură de bazinele cu apă sărată, dar şi de tratamentele cu nămol pentru care staţiunea este recunoscută. Piscinele sunt însă favoritele copiilor.

Alţii însă se pregătesc pentru schi şi plimbări în peşterele din zonă.

În timp ce turiştii se relaxează se pregăteşte în detaliu petrecerea de Crăciun. Din meniuri nu vor lipsi sarmalele sau pomana porcului. Pentru şase nopţi de cazare, un cuplu plăteşte 2.200 de lei. În acest tarif, sunt incluse tratamentele SPA şi masa festiva de Crăciun.

După o zi de schi apeleaza apoi tratmente SPA sau la băi în jacuzzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Turiștii moldoveni și ucraineni au venit în stațiunile de la munte, pentru Crăciunul pe rit vechi