Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Criminaliştii nemţeni anchetează moartea unei femei din Republica Moldova

Moarte învăluită in mister in judeţul Neamţ. O femeie de 49 ani din Republica Moldova a ajuns la spital cu arsuri grave, victimă a unei incendieri. Ulterior a decedat

de Redactia Observator

la 03.02.2016 , 13:37

Moarte învăluită in mister in judeţul Neamţ. O femeie de 49 ani din Republica Moldova a ajuns la spital cu arsuri grave, victimă a unei incendieri. Ulterior a decedat

În locul în care şi-a dat foc femeia nu mai este nicio urmă. Locul a fost curăţat imediat de soţul ei, spun oamenii din sat, care sunt şocaţi de întâmplare.

Vezi și

Vecinul de visavis spune că el a lucrat toată ziua în garaj şi ar fi trebuit să audă zgomote. Abia când a venit poliţia pe uliţă a aflat că Ecaterina e dusă la spital şi că se zbate între viaţă şi moarte, cu arsuri pe 80 la sută din corp. Nici ceilalţi vecini nu auzit nimic. Soţul femeii ar fi fost plecat la o mătuşă care stă lângă el, Abia când a ajuns acasă, spune el, ar fi văzut nenorocirea şi a sunat la 112.

Ieri dimineaţă, femeia a murit la Spitalul de Arşi din Capitală. Ecaterina Crăciun avea 49 de ani şi era din Republica Moldova. A ajuns în judeţul Neamţ anul trecut, când l-a cunoscut pe bărbatul din comuna Tibucani cu care, în urmă cu o lună, s-a căsătorit.

Copiii femeii din Republica Moldova au venit şi ei la audieri dar n-au vrut să facă nicio declaraţie până când nu vor afla ce s-a întâmplat cu mama lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Criminaliştii nemţeni anchetează moartea unei femei din Republica Moldova