Antena Meniu Search
x

Criminalul din Bistrita este in continuare liber!

Dupa ce si-a ucis iubita si pe amantul acesteia, barbatul a disparut fara urma. A promis ca se va intoarce! Nu pentru a se predea, ci pentru a ucide din nou

Vezi și

Ionel Bruma, 36 de ani. Are mainile patate cu sangele a doi oameni. A ucis cu sange rece si cu martori. "A prins-o pe nevasta-sa cu unul in casa si i-a omorat pe amandoi", a spus un martor.

Inainte sa moara, femeia a cautat ajutor la vecini. "A strigat: "Ajutor, ca ma omoara". Cand m-am ridicat din pat, am vazut ca e taiata in spate", descrie unul dintre cei care a vazut scena.

Barbatul a lovit cu sete, pana a ucis. Apoi a fugit. oua crime care au infiorat toata tara. Si care s-ar putea repeta oricand. Inainte sa dispara, barbatul a promis ca va ucide in serie. Urmatorii pe lista sa neagra erau un alt presupus amant al iubitei sale si unul dintre martorii crimei.

Martorii spun ca ucigasul are crima in sange. Ar mai fi omorat si in trecut, fara sa-si primeasca vreodata pedeapsa. "A mai omorat doi oameni in Spania, nu l-a prins nimeni. Si acum a mai omorat doi oameni", a marturisit unul dintre oameni.

Ionel Bruma e de negasit de trei zile. Politistii au rascolit judetul in cautarea lui, dar i-au gasit doar scuterul. La 25 de kilometri de locul dublei crime, in comuna Matei. Insa, de acolo, traseul barbatului s-a pierdut in neant. Ar fi putut sa fuga in orice directie si s-ar putea ascunde in orice colt al tarii.

Fotografia lui Ionel Bruma face acum inconjurul tarii. Barbatul este saten, are parul cret, inaltime medie si 80 de kilograme. Este extrem de periculos si imprevizibil.

Cat este cautat de politisti, victimele lui sunt planse de cei dragi. Andra, femeia pe care o iubea si pe care a omorat-o din gelozie, a fost inmormantata astazi. Iubitul ei, ucis si el in aceeasi zi, va fi condus pe ultimul drum, maine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Criminalul din Bistrita este in continuare liber!