Antena Meniu Search
x

Criminalul din Râmnicu Sărat riscă închisoarea pe viaţă

Cu o zi înainte să-şi măcelărească fetiţele şi soţia, tatăl criminal din Râmnicu Sărat şi-a primit mandatul de executare.

Vezi și

 Cu o zi înainte să-şi măcelărească fetiţele şi soţia, tatăl criminal din Râmnicu Sărat şi-a primit mandatul de executare. Fusese condamnat la închisoare pentru proxenetism. Dar şi-a condamnat toată familia la moarte.

Pe el, medicii au reuşit să îl salveze. L-au adus cu elicopterul în Capitală, în stare gravă. Tatăl criminalului e distrus. Nu vrea să-şi mai vadă niciodată fiul, ci nepoatele, care îi mai zâmbesc doar din fotografii şi din imaginile filmate de jurnaliştii din oraş acum câteva luni.

Fiul lui i le-a răpit. Propriul lor tată care ar fi trebuit să le conducă, după ani, la altar. În faţa casei, acum ar fi trebuit să fie desenat un şotron. Nu pete de sânge încercuite de cretă.

Portretul familiei Marcu. Florin, tolănit în braţele tinerei lui soţii. Înconjurat de copilele cu fundiţă albă. Erau comorile lui. El le-a transformat în victime. Le-a executat, ca să fie sigur că nu i le va lua nimeni după ce va fi închis.

Pe fete nu le-a mai apărat nimeni. Cel care ar fi trebuit să îşi dea şi viaţa pentru ele era cel cu un cuţit în mână. Nu le va mai vedea, cu ghiozdanul roz în spate, pregătite de şcoală.

Andreea şi Nicoleta erau în aceeaşi clasă. Colegii lor le-au aşezat desene şi flori pe bancă. Şi au aprins lumânări. În urmă cu două zile, cu greu şi-ar fi închipuit cineva că urmează o tragedie.

Până când justiţia l-a condamnat definitiv pe Florin la închisoare. Ducea minore peste graniţă şi le forţa să le prostitueze. Era un proxenet. Pentru asta, urma să îşi petreaca următorii 3 ani, după gratii. Soţia i-ar fi spus că nu-l va mai aştepta.

Ar fi fost privat de libertate şi de dragostea copiilor lui. A ales moartea întregii familii. El n-a mai apucat să li se alăture. A fost găsit de poliţişti. Salvat, pe moment, de medici.

Un elicopter a aterizat în Râmnicu Sărat, ca să-l aducă în Capitală. Lumea s-a strâns, în tribune, ca să-l vadă pe călăul propriilor îngeri. Şi să-l huiduie.

E încă între viaţă şi moarte. Între o condamnare pe pământ şi una în ceruri. Tatăl lui aşteaptă, în lacrimi, trei sicriuri. El şi-a găsit nora şi nepoatele fără suflare. Şi tot el le va conduce spre mormânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Criminalul din Râmnicu Sărat riscă închisoarea pe viaţă