Antena Meniu Search
x

Criminalul tinerei ucise în Scoţia, riscă închisoarea pe viaţă

Criminalul tinerei din Mediaş ucise într-un orăşel scoţian riscă închisoarea pe viaţă. Bărbatul de 38 de ani a pledat vinovat în faţa judecătorului, joi, la tribunal

Vezi și

Criminalul tinerei din Mediaş ucise într-un orăşel scoţian riscă închisoarea pe viaţă. Bărbatul de 38 de ani a pledat vinovat în faţa judecătorului, joi, la tribunal

Familia tinerei cere doar ca scoţianul să fie pedepsit pe măsura ororii comise. Victima lui, Luciana Maurer a fost adusă, luna trecută, în România de familie cu ajutorul unei fundaţii britanice. Tot atunci rudele au şi îngropat-o la Mediaş. 

Luciana Maurer, o tânără mamă de 23 de ani din Mediaş şi-a găsit sfârşitul anul trecut, în decembrie, în Scoţia. După 5 luni, călăul ei şi-a recunoscut oribila crimă şi în faţa judecătorilor. Familia româncei nici acum nu îşi revine din şocul pierderii Lucianei, pe care o ştiau plecată la muncă în Olanda, nu în Scoţia.

Bărbatul de 38 de ani a întreţinut cu ea relaţii sexuale, pe bani, şi apoi, într-un acces de furie, a înjunghiat-o chiar la el în casă unde, într-o cameră alăturată dormea copilul lui de numai 4 ani. După crimă, scoţianul, drogat cu cocaină, a mai ademenit două tinere prostituate în casa lui şi le-a violat. Ele au scăpat, fugind dezbrăcate pe stradă. Luciana în schimb nu a avut nicio şansă. Mama ei din Mediaş a primit atunci vestea cumplită, cu lacrimi în ochi.

Cu greu au reuşit mama şi fraţii Lucianei să-i aducă trupul acasă pentru a-i rândui un loc de veci, aproape de fiica ei de numai 7 ani, rămasă acum orfană de mamă.

Pentru cruzimea de care a dat dovadă criminalul Lucianei riscă închisoarea pe viaţă. Sentinţa va fi dată de tribunalul din Livingston pe 7 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Criminalul tinerei ucise în Scoţia, riscă închisoarea pe viaţă