Antena Meniu Search
x

Cristi Borcea a convins o judecătoare că merită să fie eliberat condiţionat. Ce a declarat în faţa instanţei care i-a aprobat cererea

Cristian Borcea este la un pas de libertate! După ce s-a rugat de judecătoare, i-a spus că a muncit mult, a scris două cărţi şi chiar s-a îmbolnăvit.

Vezi și

Cristian Borcea este la un pas de libertate! După ce s-a rugat de judecătoare, i-a spus că a muncit mult, a scris două cărţi şi chiar s-a îmbolnăvit, instanţa a admis cererea de eliberare condiţionată. Milionarul a pus accent cel mai mult în pledoaria sa pe cei şapte copii care îl aşteaptă acasă. Decizia nu este una definitivă.

Este pentru prima dată de la condamnare când  Borcea îşi încearcă norocul în faţa unei doamne judecător. Ca să o convingă să-l lase acasă, i-a vorbit despre copii, cărţi şi curăţenie. Pentru zile recompensă, a făcut de toate: a spălat şi pe jos. 

Alice Drăghici, avocat: "Muncile au fost fizice pentru că în regim închis, cam asta se face. A participat la curăţenie. A spălat cu mopul, să fiu sinceră. A spălat scările, culoarele. Muncile fizice sunt cele mai apreciate la nivelul penitenciarului şi cele mai utile, până la urmă."

Peste 1500 de zile a petrecut Borcea până acum după gratii. 600 le-a muncit, iar pentru asta a primit 242 de zile de libertate. Acum vrea să scape de tot de puşcărie. Ca să fie mai convingător, a ataşat la dosar şi declaraţiile mamelor copiilor ai săi. Femeile au scris câtă nevoie au ei de tatăl lor. 

Mamele au tot trecut pe la penitenciar. Cu pachete, de dragul copiilor sau cu probleme legale. Din închisoare, Borcea a întărit legăturile de afaceri cu Mihaela, a divorţat de Alina şi i-a făcut un băieţel Valentinei Pelinel. Tot din închisoare a băgat-o în bucluc şi pe Gianina Terceanu, judectoare care s a îndrgostit de el şi a acceptat să-l favorizeze în schimbul banilor. 

"Regret fapta pe care am săvârşit-o. Îmi pare rău ca mi-am expus familia şi cei 7 copii. Am făcut tot posibilul să mă reintegrez, să respect angajaţii din penitenciar şi colegii. Vă rog să îmi admiteţi cererea.", a declarat Cristian Borcea în sala de judecată. Avocaţii lui au mai arătat că afaceristul suferă de insomnii şi intoxicaţie cu mercur. Iar din dorinţa de a-şi repara greşeala, a plătit integral prejudiciul din dosarul transferurilor: peste 10 milioane de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Cristi Borcea a convins o judecătoare că merită să fie eliberat condiţionat. Ce a declarat în faţa instanţei care i-a aprobat cererea