Antena Meniu Search
x

Cruci și biblii într-o colecție de modă șocantă

Designer-ul Zsolt Popa şochează din nou. După ce, anul trecut a lansat o colecţie numită Funerariile lui Barbie, acum revine cu fotografii mai mult decât controversate

Vezi și

Designer-ul Zsolt Popa şochează din nou. După ce, anul trecut a lansat o colecţie numită Funerariile lui Barbie, acum revine cu fotografii mai mult decât controversate

Două modele, un bărbat şi o femeie, sunt pozate în ipostaze sexuale ori violente în haine preoţeşti, cu simboluri bisericeşti şi. o biblie. În toate pozele colecţiei cele două modele au căluş şi hamuri. 

Un tânăr designer suficient de controversat încât să atragă atenţia. Noua lui colecţie se numeşte "Analitique". Ce analizează? Încă nu am descoperit. O creaţie vestimentară cel puţin îndrăzneaţă. Dar cu un aer ieftin, susţin colegii din lumea modei.

Ideea pare a fi inspirată din lumea marilor nume ale modei din anii trecuţi. Faimoasa casă Dolce & Gabanna a ieşit pe piaţă cu o colecţie cu motive bisericeşti în urmă cu aproape trei ani.

Nu este prima colecţie controversată lansată de sătmăreanul Zsolt Popa. Anul trecut a şocat cu o paradă a unor eleve. minore!, în ipostaze sado-masochiste. Creaţia s-a numit "Funerariile lui Barbie", referindu-se, bineînţeles, la faimoasa păpuşă inventată de nemţi în 1952.

În această colecţie modelele erau minore. Iniţial, protecţia copilului s-a autosesizat, doar că nu a putut face nimic pentru că.artistul avea acordul scris al părinţilor. Şi de data aceasta se pare că Popa a folosit manechine sub 18 ani. Dar deja şi-a liniştit fanii pe Facebook spunând că are, din nou, acordul părinţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cruci și biblii într-o colecție de modă șocantă