Antena Meniu Search
x

A adus mortul în sicriu la bancă în speranţa că-i va încasa economiile!

A adus mortul în sicriu la bancă, să îi ia banii! Un bărbat din Călăraşi a apelat la un protest macabru, supărat că nu poate să lichideze contul bătrânului pe care l-a îngrijit. A aşezat sicriul pe scări, în văzul trecătorilor oripilaţi, în speranţa că va obţine miile de lei din cont.

Vezi și

Era înţelegerea pe care o avea cu cel pe care l-a îngrijit în ultimii ani de viaţă şi pe care l-a încurajat să-şi strângă pensia la bancă. 

Nu e un film de groază! E alegerea sinistră a unui om contrariat. Trupul care se odihneşte, între patru scânduri, pe scări, e ultimul lui argument, în negocierea cu banca.

Nu i-au dat banii, cei 9.400 de lei, aşa că a apelat la soluţia finală, le-a adus mortul la uşa băncii. Şi a cerut economiile ca să le dea de pomană năpăstuiţilor.

Bătrânul pe care l-a urmărit birocraţia chiar şi după moarte nu are nicio vină. În ultimii lui ani, fusese îngrijit de fermierul care l-a purtat, fără viaţă, până la bancă.

S-a stins de cancer departe de familia care nici nu a vrut să audă de el, într-o cameră de ţară unde arde acum o candelă. După protestul groazei de la bancă, sicriul a fost dus la groapă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » A adus mortul în sicriu la bancă în speranţa că-i va încasa economiile!