Antena Meniu Search
x

Cu prostituata în TIR, a ucis trei oameni

Un şofer de cisternă a luat la bord o prostituată, apoi a ucis trei oameni pe o şosea din Vâlcea! Femeia l-ar fi făcut să-şi piardă controlul şi să ducă mastodontul pe contrasens, peste trei maşini

Vezi și

Un şofer de cisternă a luat la bord o prostituată, apoi a ucis trei oameni pe o şosea din Vâlcea! Femeia l-ar fi făcut să-şi piardă controlul şi să ducă mastodontul pe contrasens, peste trei maşini

Sunt imagini tragice, filmate la câteva clipe după impact. Pe zeci de metri, se văd urmele carnagiului: trei maşini spulberate, fiare rupte, cioburi şi sânge. Pe marginea şoselei, martorii descoperă două trupuri fără viaţă.

În maşina lor, erau patru. Doi au murit, doi încă mai respiră. Din altă maşină, se aude un strigăt de ajutor. Înăuntru e Adriana Toader, kinetoterapeut şi mamă a doi copii. Are răni grave şi îşi pierde cunoştinţa când salvatorii ajung la ea.

Ea e a treia victimă a unui şofer despre care martorii au făcut dezvăluiri şocante. Pe patul de spital, rănit uşor, el neagă.

Femeia l-ar fi făcut să piardă controlul pe o şosea din Vâlcea. Şoferul a dus mastodontul pe contrasens, unde a acroşat o maşină, apoi a trecut peste alte două. S-a oprit într-un final într-un TIR. Înainte de orice, vinovatul a încercat să scape de partenera lui de ocazie. Jandarmii n-au găsit-o nici acum.

A fugit înainte să vadă ce a dezastru a provocat. Cei doi oameni care s-au stins pe loc erau în maşină cu soţii lor. Aceştia sunt grav răniţi şi încă n-au aflat că au rămas văduvi. Cum nici copiii Adrianei Toader nu ştiu că au rămas orfani.

Mama lor s-a stins la numai 31 de ani, chiar la spitalul unde era kinetoterapeut. Colegii ei au resuscitat-o zeci de minute. Adriana tocmai îşi lăsase cei doi copii mici la părinţii ei. Avea de plătit facturi şi n-a vrut să-i poarte şi pe ei pe drumuri.

Copiii nu-l au alături nici pe tată, plecat peste Ocean. Iar de acum vor creşte şi fără mamă, în casa bunicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cu prostituata în TIR, a ucis trei oameni