Antena Meniu Search
x

Video Culorile care se potrivesc tuturor, indiferent de nuanţa tenului, a ochilor sau a părului

Unele culori parcă fac minuni pe chipul nostrtu. Ne pun în evidenţă trăsăturile şi ne fac să strălucim, la propriu. Altele, în schimb, accentuează oboseala, ridurile şi chiar par să adauge kilograme în plus. În ce culori e bine să alegem să ne îmbrăcăm în funcţie de cea a părului, a ochilor sau a pielii, a aflat pentru noi Lorena Rădulescu în cadrul unui workshop de analiză cromatică.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 14:33

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Analiza cromatică este de fapt un test de culoare prin care se determină tipologia cromatică din care faci parte. Ce înseamnă asta? Înseamnă că există o paletă de culori care ţi se potrivesc în funcţie de culoarea pielii, culoarea părului, culoarea ochilor.  

Avem patru tipologii cromatice. Prima este iarna. Vara. Şi apoi mai avem primăvara. Şi apoi toamna. 

O sesiune de analiză cromatică începe întotdeauna în faţa oglinzii.

 Aici avem un set de marouri. De la cel mai deschis până la cel mai închis. Şi o să vreau să observi cum cu anumite culori atenţia se duce mai degrabă pe ţesătură, cu altele atenţia vine direct spre tine şi trăsăturile tale, în special ochii, ies în evidenţă. Nuanţa asta, de exemplu, arată foarte bine pentru că este exact nuanţa părului şi a ochilor tăi. Poţi să treci prin toată paleta de culori şi să te raportezi la culorile mai apropiate de negru. Le vezi aici, şi toate cele din ultima căsuţă sunt cele care ţi se potrivesc ţie.O să-ţi arăt acum care e diferenţa dintre culorile estompate şi culorile bright, cele strălucitoare. De exemplu aceasta te reprezintă foarte frumos, iţi da o lumină veselă. Este o culoare bright şi iţi face ochii să iasă în evidenţă.  Avem aici o culoare bright caldă. Şi această culoare rece. Ăsta este un test foarte bun pentru a-ţi da seama ce fel de culoare ţi se potriveşte mai degrabă.  

Pe acelaşi subiect

La finalul sesiunii vom avea un paletar complet. 

Tu eşti o combinaţie între cele două. Ţie ţi s-au potrivit foarte bine culorile mai închise. Ai toată paleta de bleumarin, maro închis, roşu închis, verde închis care o să arate foarte bine. Ce trebuie să eviţi sunt culorile pastelate.

O sesiunea de analiză cromatică poate costa între 69€ -149 € şi este disponibilă în trei variante de complexitate, începător, mediu şi avansat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Culorile care se potrivesc tuturor, indiferent de nuanţa tenului, a ochilor sau a părului