Antena Meniu Search
x

Cultură de cannabis, descoperită în urma unui incendiu

Surpriză ameţitoare pentru pompierii argeşeni. Chemaţi să stingă incendiul izbucnit într-un apartament, au dat peste o cultură bine întreţinută de Canabis.

Vezi și

Surpriză ameţitoare pentru pompierii argeşeni. Chemaţi să stingă incendiul izbucnit într-un apartament, au dat peste o cultură bine întreţinută de cannabis.

24 de ghivece cu planta halucinogenă erau în camera de unde a pornit focul. Chiar dacă afacerea tânărului înflorea sub nasul lor, locatarii nu ştiau decât că vecinul lor este restanţier la întreţinere

Nici pompierii chemaţi să stingă incendiul nu şi-au crezut ochilor, când din spatele perdelei de fum i-a întâmpinat o înfloritoare cultură de cannabis. 24 de ghivece cu plante narcotice creşteau în cuptorul improvizat într-una dintre camere.

De altfel, aici a pornit şi alarma.

Cum era de aşteptat, apartamentul era gol când instalaţia de cannabis a luat foc. Rareori trecea cineva pe acolo, spun vecinii.

Un motiv ar fi că proprietarul este pe lista roşie a datornicilor. De un an nu şi-a plătit întreţinerea.

Poliţiştii ştiu însă că ar fi scos cel puţin câteva kilograme de droguri din sera de cannabis. Acum, tânărul a ajuns în mâinile anchetatorilor. Iar afacerea lui s-a dus. pe ape. Furtunurile pompierilor au stins-o, odată cu focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cultură de cannabis, descoperită în urma unui incendiu