Antena Meniu Search
x

Cum pot petrece copiii ziua lor de 1 iunie

În parcuri, la muzeu sau acasă...Aşa vor petrece 1 iunie cei mici, alături de câţiva prieteni, părinţi şi bunici. Dacă până acum se organizau evenimente şi spectacole la care participau zeci, sute de copii în mall-uri sau locuri special amenajate, anul acesta...multe dintre petreceri s-au mutat în online.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 00:54

Vezi și
  • Multe restricții rămân în vigoare și după 1 iunie.
  • Medicii avertizează că riscul de infectare rămâne ridicat.

Copiii au înţeles măsurile impuse de starea de urgenţă. Două luni au aşteptat ridicarea restricţiilor. Răbdarea le-a fost răsplătită. Şi chiar de ziua lor se redeschid terasele şi restaurantele unde vor putea să se bucure de prăjitura sau îngheţata preferată.

La piscină nu se poate, deocamdată. Aşa că parcul rămâne prima opţiune.

Maria Manea, director vanzari parc tematic: Cu siguranţă oameni vor veni parcul se întinde pe 20 de hectare de pădure. Atelierul de pictură, zona de echitaţie sunt activităţi care pot fi încercate şi de copii, şi de adulţi

Mihai Stoenescu, instructor airsoft: Avem air soft cu puşti şi pistoale sau arcul pentru copii şi adulţi. Este o activitate în aer liber, este interesant şi copiilor le place.

Chiar dacă toate activităţile se desfăşoară în aer liber, măsurile de siguranţă trebuie respectate.

De ziua loc, copiii mai pot merge la muzeu sau la petreceri online.

Medicii atrag atenţia că riscul de infectare rămâne ridicat. Respectarea distanţării sociale şi igienizarea mâinilor şi suprafeţelor sunt în continuare obligatorii pentru a preveni răspândirea virusului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cum pot petrece copiii ziua lor de 1 iunie