Antena Meniu Search
x

Cum să slăbeşti 3 kilograme în doar 45 de minute

Un român susţine că a descoperit antrenamentul ideal, care te scapă de câteva kilograme în nici o oră de pregătire. Sportivul jură că nu e nevoie să iei cine ştie ce suplimente care să-ţi intensifice arderile şi nici ceaiuri pentru slăbit care să te deshidrateze.

Vezi și

 Singura problemă este că un alt om, un britanic de această dată, a slăbit 11 kilograme în nici 24 de ore, dar a apelat la o grămadă de trucuri.

Călin Novăcescu a vrut să-şi demonstreze că poţi să slăbeşti 3 kilograme în doar 45 de minute. Sportivul spune că oricine e capabil să facă asta, dacă are un stil de viaţă sănătos şi multă voinţă. Iar ca să demonstreze practic acest lucru, s-a cântărit înainte de antrenament.

Dar toxinele nu sunt singurele care se elimină. Ca să scazi, cum şi-a propus el, trei kilograme în doar 45 de minute, elimini şi altele.

Călin Novăcescu a reuşit să slăbească mai multe kilograme decât şi-a propus iniţial. A făcut-o fără să ia niciun supliment care să-i intensifice arderile şi niciun ceai pentru slăbit care să-i forţeze eliminarea apei din organism. Cel puţin aşa a declarat, cu mâna pe inimă.

Fostul manechin, Nelly Năstase, crede în antrenamentele lui Călin, cu care se antrenează intens. Vrea să slăbească 10 kilograme în mai puţin de o lună. Mai exact în 20 de zile. Asta după ce s-a îngrăşat foarte mult într-un singur an.

Recordul de slăbit în timp-record îi aparţine, însă, unui antrenor din Marea Britanie. Acesta a dovedit că se poate slăbi 11 kilograme în mai puţin de 24 de ore.

Doar că - înainte de a stabili această performanţă - a apelat la nişte trucuri. Nu s-a atins de carbohidraţi, nici de sare, a făcut multă saună şi a purtat haine speciale care stimulează transpiraţia.

A folosit şi o serie de diuretice naturale, precum Vitamina C şi cafeina, totul cu un scop: de a elimina cât mai multă apă din corp. Antrenorul a recunoscut că, deşi a slăbit 11 kilograme în mai puţin de-o zi, n-a scăpat de niciun gram de grăsime. Mai mult, britanicul a pus totul la loc la două ore după ce a terminat experimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cum să slăbeşti 3 kilograme în doar 45 de minute