Antena Meniu Search
x

Cum să supraviețuiești în #Colectiv

Din păcate, nu am terminat de numărat. Bilanţul tragediei de la Colectiv a ajuns la 54 de nume pe lista morţii. Dar supravieţuitorii sunt cei care ne ţin speranţa sus.

Vezi și

 Din păcate, nu am terminat de numărat. Bilanţul tragediei de la Colectiv a ajuns la 54 de nume pe lista morţii. Dar supravieţuitorii sunt cei care ne ţin speranţa sus. "Fiecare zi este un dar. Sunt clipe în care zâmbim. Vă iubim pe toţi!", o spun cu multă căldură patru tineri răniţi în incendiu şi care se recuperează la spitalul Bagdasar Arseni. Alex, Andrei, încă un Andrei şi Marian văd acum viaţa cu alţi ochi. Acolo, la spital, ei, medicii şi asistentele sunt o familie. Fiecare are rolul lui pentru ca zilele să fie mai uşor de suportat.

Asistentele, medicii şi îngrjioarele de la Bagdasar-Arseni au renunţat la propriile familii ca să aibă grijă de ei, de răniţii din Colectiv!

Aceşti tineri frumoşi şi plini de viaţă au poveşti impresionante. Pe Andrei Trifu l-a salvat tot ce-a învăţat o viaţă întreagă.

De meserie scafandru de mare adâncime, Andrei a reuşit să iasă din infern. Şi să mai salveze o viaţă, odată cu a lui.

Alex Plîngu are 26 de ani. Iubeşte muzica, a participat şi la X Factor. A obţinut trei de "da" din partea juraţior şi, dacă se va recupera în timp util, va merge mai departe alături de ceillaţi concurenţi!

Andrei Bud are 20 de ani şi e olimpic! Adoră matematica!

În acelaşi salon cu ei este şi Marian Leuştean, basistul trupei Monarchy. După ce colegul lui Cristi Ignat s-a stins în focul din Colectiv, Marian a început să vadă viaţa cu alţi ochi.

La spitalul Bagdasar-Arseni mai sunt internaţi încă 8 pacienţi. Dar toţi, spun medicii, sunt în stare bună. La Spitalul de Arşi mai sunt 14, la Spitalul Universitar, 8, la Grigore Alexandrescu, Spitalul Militar şi Spitalul Elias, câte şase, iar la Floreasca trei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cum să supraviețuiești în #Colectiv