Antena Meniu Search
x

Cum să te pregăteşti pentru o vacanţă de iarnă reuşită

Nici bine nu a trecut vara că am început să ne gândim la concediul de iarnă. Psihologii spun că pentru o viaţă mai liniştită oamenii au nevoie de cel puţin două vacanţe pe an în două anotimpuri diferite şi, cum majoritatea iubesc vara, iarna este al doilea anotimp în care trebuie să ne încărcăm bateriile.

Nici bine nu a trecut vara că am început să ne gândim la concediul de iarnă. Psihologii spun că pentru o viaţă mai liniştită oamenii au nevoie de cel puţin două vacanţe pe an în două anotimpuri diferite şi, cum majoritatea iubesc vara, iarna este al doilea anotimp în care trebuie să ne încărcăm bateriile.

Tot mai mulţi români îşi iau concediu de odihnă de două ori pe an, ei preferă să petreacă zilele libere legale cu familia, cu cei dragi.

Şi după cum spune o vorba din popor, „Iarna nu-i ca vara!” românii, dar mai ales româncele, trebuie să se pregătească să întâmpine concediul cu braţele larg deschise şi foarte bine pregătite. De ce în special româncele? Pentru că ele sunt pasionate de acest domeniu, iar când vine vorba despre pregătiri sunt cele mai indicate persoane, gândind totul în detaliu şi fiind foarte ambiţioase, datorită lor totul iese perfect.

În concluzie, dragi românce, pentru a vă uşura munca vă oferim câteva sfaturi despre cum trebuie să decurgă pregătirile pentru vacanţa de iarnă.

Stabilirea datei exacte a concediului

Înainte de a lua o decizie trebuie să vorbeşti cu soţul, iubitul, prietenul, logodnicul şi aşa mai departe, astfel încât să vă luaţi în acelaşi timp concediu. În cazul în care totuşi găseşti o oferă incredibil de bună, dar încă nu ai discutat cu partenerul tău nu amâna momentul în care să îi spui. Poate cu puţin noroc o vei mai găsi!

Stabiliţi din timp data de concediu, astfel încât să evitaţi situaţiile în care tu vei fi liberă, iar el va fi la serviciu.

Gândeşte-te unde vrei să mergi şi „vânează” ofertele

Începe să te gândeşti la locul perfect pentru a petrece concediul de iarnă. Să fie la ski sau pe o plajă exotică? Fă un exerciţiu de imaginaţie:

• Concediul tău într-una dintre superbele staţiuni bulgăreşti unde se schiază - în ultimii ani mulţi români aleg să meargă şi iarna în Bulgaria să schieze, asta pentru că ofertele sunt foarte bune şi serviciile excelente

• Concediul tău pe o plajă din Maldive – poţi să scapi de frig şi să te relaxezi savurând un cocktail exotic pe o plajă superbă unde apa este turcoaz, iar briza mării îţi flutură părul de parcă ai fi într-o reclamă

Ambele sunt variante ideale de a-ţi petrece concediul. Trezeşte-te şi începe să „vânezi” ofertele cele mai bune, în funcţie de acestea vei putea face alegerea corectă. Începe cu o agenţie de turism cunoscută care oferă preţuri bune şi servicii în plus faţă de ceea ce ai întâlnit până acum.

Vorbeşte cu colegii şi superiorii despre perioada în care îţi iei concediu

După ce ai discutat cu partenerul, după ce ai ales sejurul potrivit la un preţ excepţional, nu uita să anunţi la serviciu. Pentru a nu avea surprize neplăcute, discută cu superiorii şi cu colegii de departament.

În cazul în care există o colegă, un coleg care doreşte să îşi ia concediu în aceeaşi perioadă discută deschis şi explică-i faptul că tu deja ai cumpărat o vacanţă în care vei merge împreună cu soţul şi că nu mai poţi renunţa la ea. În aceste situaţii armele sunt răbdarea şi calmul!

Gândeşte-te deja la ceea ce vei purta

Nu lăsa pe ultima sută de metri bagajul! Gândeşte-te deja la ţinutele pe care le vei purta în zilele de concediu. Ai libertatea de a alege tot ceea ce vrei, în funcţie de locul în care vei merge. Lasă-ţi imaginaţia să contribuie la outfit-urile pe care le vei purta în vacanţa de iarnă.

Dacă mergi la plajă nu trebuie să îţi lipsească rochiţele de vară, topurile, pantalonii scurţi, fustele şi aşa mai departe. Iar dacă mergi într-o staţiune unde se schiază, nu-ţi uita costumul de ski, puloverele pe gât, pantalonii de fâş şi colanţii.

Indiferent de locul în care mergi din geanta de voyage nu trebuie să îţi lipsească rochia glamour care îţi pune în evidenţă atuurile siluetei! Nu se ştie niciodată cum într-o seară iubitul tău te surprinde şi te invită la o cină romantică. Această rochie de seară trebuie să fie în trend, într-o culoare îndrăzneaţă, în care să străluceşti şi cu ajutorul căreia să-l recucereşti. Dacă îţi lipseşte din garderobă, sau pur şi simplu te-ai săturat de ceea ce ai deja, ai destul timp să o găseşti pe site-ul AtmosphereFashion.ro şi să alegi dintr-o colecţie variată de rochii extravagante pe cea care ţi se potriveşte, tot aici vei găsi şi perechea potrivită de încălţăminte. Pentru că această seară incendiară are nevoie şi de o pereche de pantofi cu toc cui care îţi oferă un plus de eleganţă şi de senzualitate, dar care să fie îndeajuns de comozi pentru momentele în care iubitul te invită la dans.

Aminteşte-i să-şi facă revizia auto

În vacanţă poţi pleca cu: maşina personală, autocarul şi avionul. În cazul în care vă duceţi să schiaţi în Bulgaria alegeţi maşina personală pentru că este mult mai comod. Aminteşte-i soţului, iubitului, prietenului că trebuie să facă revizia auto şi asigură-te că plecaţi în condiţii de siguranţă la drum lung!

Atenţie! Schimbaţi componentele importante ale autovehiculului cu unele originale, asta dacă, în urma reviziei, s-au descoperit probleme. Calitatea este cea mai importantă când este în joc viaţa voastră! Componente originale de calitate superioară care vă asigură un drum liniştit se găsesc pe Revizieshop.ro, iar cu acest detaliu terminaţi şi pregătirile pentru un concediu de vis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cum să te pregăteşti pentru o vacanţă de iarnă reuşită