Antena Meniu Search
x

Cum se prepară Cozonacul Boromir?

Pasiunea prepararii cozonacului este reflectată în cele 36 de ore necesare fazelor de dospire și pregatire, toate tratate cu importanță sporita si tihna pentru obtinerea gustului unic din fiecare Cozonac Boromir.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 11:56

36 ORE DE PREPARARE SI CELE MAI BUNE INGREDIENTE

Născut din respect pentru traditie, Cozonacul Boromir dezvolta un gust unic cu o prospețime exemplară și o digestivitate ușoară, datorită procesului lung de preparare cu dospire naturala din maiaua mama. Pasiunea prepararii cozonacului este reflectată în cele 36 de ore necesare fazelor de dospire și pregatire, toate tratate cu importanță sporita si tihna pentru obtinerea gustului unic din fiecare Cozonac Boromir.

26 DE ANI DE PASIUNE, TRADIȚIE ȘI INOVAȚIE

De mai bine de 26 de ani, păstrăm cu sfințenie tradiția atât în procesul de măcinare a făinii, cât și în metoda de preparare a Cozonacilor Boromir. Esența savoarei Cozonacului Boromir este data de maiaua mamă, ''născută" în anul 1994 si de ingredientele de excelență atent selectionate, precum faina, ouale, laptele și untul. .

Bogat în umpluturi alese de nucă, stafide, portocale, cacao și creme fine de ciocolată, lapte, caramel, Cozonacul Boromir dezvoltă o serie de colecții care satisfac cele mai variate gusturi. De aceea, la Boromir folosim doar ingrediente proaspete, atent selecționate, pentru ca tu să te poți bucura de fiecare dată de cea mai bună calitate! 

Gustul bogat al fiecărei felii de cozonac este dat de ingrediente excelente și umpluturi alese de nucă și unt, arahide și unt, cremă de nuci, stafide, portocale, cacao si creme fine de ciocolată, lapte, caramel, vanilie, cocos și fistic.

Dintotdeauna am considerat clienții noștri ca făcând parte din marea familie Boromir, de aceea grija noastră permanentă este de a satisface pe deplin toate cerințele cu maximă calitate și profesionalism. 

INOVAȚIE CONTINUĂ

Confirmarea aprecierii voastre, a venit în anul 2009, în urma participării la Concursul „Produsul Anului 2009”, în cadrul căruia Cozonacul  Boromir cu Cremă de Nuci a fost desemnat câștigătorul categoriei Produse de patiserie de către consumatorii români. 

Munca brutariilor Boromir a fost confirmată din nou in anul 2018, când Cozonacul Pricomigdală a fost votat “Produsul Anului 2018” de către consumatorii români.

Cu toate acestea, nu ne oprim aici. Vara asta, îți dăm gusturile peste cap cu noua colecție de Cozonaci Exotici  cu bucățele de Mango și cremă de Cocos; cu bucatele de Ciocolata albă și cremă de Fistic, cu Măr și Cremă de vanilie.

Calitatea și profesionalismul înseamnă pentru noi că vom continua să inovăm și să punem la dispoziție produse cât mai variate, adaptate tuturor gusturilor românilor: de la cozonacul tradițional cu nucă – ce te va face să retrăiești aroma unică de acasă și gustul copilăriei, la Cozonacul Royal special creat pentru iubitorii de ciocolată, la Cozonacul Exotic bogat în fructe si creme exotice, până la cozonacul Pricomigdală, special creat pentru gusturi rafinate. 

Și pentru că știm cât de prețios este timpul pentru tine, poți să plasezi oricând o comandă online, pe site-ul nostru  www.boromirmarket.ro. La un singur click distanță vei avea acces la o gamă variată de produse, care mai de care mai delicioase: de la cozonaci cu arahide și nucă, https://www.boromirmarket.ro/cozonac-cu-unt/cozonac-arahide-si-unt-550g.html , la chec, pâine, prăjituri, croissante, turtă dulce, până la produse de morărit, cornulețe de toate dimensiunile și cantitățile, foietaje, pandișpane și cereale și multe altele. 

Cum se prepară Cozonacul Boromir?

Boromir

Poți oricând să faci o bucurie prietenilor, părinților sau persoanei dragi din viața ta și să îi surprinzi cu un pachet cu bunătăți Boromir doar la un click distanță. www.boromirmarket.ro. Poți chiar să le trimiți un gând bun din partea ta și noi ne asigurăm că mesajul ajunge unde trebuie. 

Mai mult, produsele Boromir ți le putem pune la dispoziție oriunde în țară și oricând, pentru a evita aglomerația din oraș și petrece timpul economisit alături de membrii familiei. 

Colecțiile Cozonacului Boromir sunt variate, pentru toate gusturile, de la cozonaci cu umpluturi tradiționale la  specialități ambalate sofisticat ce pot fi cadoul perfect cu prilejul sărbătorilor sau ocaziilor speciale. Dar nu te limita doar de sărbători. Savurează-l ori de câte ori ți-e poftă de un cozonac delicios și proaspăt scos din cuptor!

Pregătit cu pasiune, Cozonacul Boromir, fie cu umplutură tradițională, fie cu umplutură rafinată, fie cu umpluturi exotice, poate fi o gustare delicioasă, servit ca atare sau alături de o ceașcă de cafea sau, de ce nu, de un pahar de vin.

Cum se prepară Cozonacul Boromir?

Boromir

Urmărește-ne pe blog și descoperă rețetele delicioase gândite special pentru tine și pentru cei dragi, și, cel mai important, ușor de pregătit. Reinventate pentru acele momente în care îți dorești să te răsfeți cu ceva dulce, dar nu ai foarte mult timp la dispoziție, deserturile noastre sunt  perfecte. 

Ți-am stârnit curiozitatea? Tot pe blog  poți consulta rețeta de cozonac pufos Cozonac Pudding  (link), rețeta de Cozonac Ice Cream preparată cu deliciosul Cozonac Casa Boromir cu cremă de nuci și ciocolată (link)!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cum se prepară Cozonacul Boromir?