Antena Meniu Search
x

Dacia, comparata cu masina numarul 1 din Germania. Iata rezultatele testului!

Nemtii s-au gandit sa compare doua masini rivale: o Dacia Dokker si un VW Caddy. Ambele sunt din aceeasi clasa, iar primul pas facut de nemti in analiza lor a fost acela al interiorului.

Verdictul: ambele masini sunt la fel de spatioase si incapatoare. Domeniul in care Dokker pierde teren este cel al finisajelor interioare, acolo unde "marginile taioase sunt un pericol real pentru copii".

Spre deosebire de masina romano-franceza, Caddy exceleaza la interior: de la scaune, la dotari, totul este facut "cu cap", pus la indemana soferului si a pasagerilor.

Insa Dokker este laudat la "tinuta" - e mai sport, mai rigid, mai util, spre deosebire de Caddy, care a dorit sa fie "prietenos" cu pasagerii, avand linii blande si designul specific masinilor facute de WV.

Scaunele sunt la fel de comfortabile si la Dacie, si la Caddy, asa ca masinile made in Romania castiga teren si la acest capitol.

Singura problema pentru Dokker ramane scaunul soferului, care este asemanat cu "locul unui vizitiu", fiind mult prea inalt.

Concluziile sunt favorabile pentru Dacia, care a "facut un pas urias inainte in designul masinilor construite".

sursa: Antena 3

sursa foto: antena3.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dacia, comparata cu masina numarul 1 din Germania. Iata rezultatele testului!