Antena Meniu Search
x

Dambovita: Cadavrul carbonizat al unui copil, gasit in anexa unei gospodarii

Tragedie in sanul unei familii din judetul Dambovita. Un copil de sase ani a murit carbonizat intr-un incendiu pe care se pare ca l-a provocat chiar el, din joaca

Vezi și

Pompierii i-au gasit trupul intr-un colt al unei anexe gospodaresti, dupa ce au reusit sa stinga si ultimele flacari. Parintii se pregateau sa-i faca pomana unui alt copil al lor, rapus de cancer in urma cu trei ani.

Cu lacrimi in ochi si ingenuncheata de durere, mama copilului este purtata pe brate de doua vecine. Sotul ei, si el rapus de tragedie, se linisteste intr-un colt al curtii. Vestea ca fiul lor de sase ani este mort i-a daramat. Copilul ar fi vrut sa se joace, dar nu si-a dat seama de pericol. Vecinii au vazut flacarile si au sunat la 112. Nimeni nu s-a gandit, insa, ca dincolo de paiele arse ii asteapta o tragedie atat de mare.

“Detasamentul Titu a intervenit cu doua echipaje de pompieri si SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca. Dupa stingerea incendiului, sub acoperis a fost gasit trupul carbonizat al unui copil de sase ani”, a declarat Eduard Telea, purtator de cuvant al ISU Dambovita. Mezinul familiei era acasa cu fratele lui mai mare si cu bunicii, dar niciunul nu l-a vazut. Parintii au mai pierdut un copil si in urma cu trei ani. A fost rapus de cancer la doar noua ani. Se pregateau sa-i faca pomana, dar acum trebuie sa-si inmormanteze si fiul cel mic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dambovita: Cadavrul carbonizat al unui copil, gasit in anexa unei gospodarii