Antena Meniu Search
x

Dana, fata terorizată de colegi, a înlocuit școala cu vizita la psiholog

Lecţia umilinţei a determinat-o să renunţe la şcoală. Dana, fată terorizată de colegii de clasă, va pleca de la Liceul Eugen Lovinescu.

Vezi și

 După ce au aflat ce a îndurat copilul, părinţii o ajută să se recupereze. Îi caută o altă şcoală şi au dus-o deja la un psiholog. Fata e atât de traumatizată, încât i-a fost teamă că va păţi, din nou, ceva rău, dacă le va povesti poliţiştilor ce a îndurat la şcoală.

Ca şi cum nu s-ar mai trezi dintr-un coşmar. Şocul emoţional a fost puternic. Iar Dana e doar un copil de nici 14 ani. Poliţiştii au încercat să stea de vorbă cu fata. Au de rezolvat un dosar penal pentru violarea vieţii ei private. Dar tânăra e încă traumatizată şi nu le-a putut povesti tot ce a trăit la şcoală.

Hărţuirea, denigrarea, umilirea - nu se uită uşor! Colegii care s-au dezlănţuit împotriva ei au creat o pagină de Facebook falsă şi au scris despre ea lucruri obscene.

Dana va începe, acum, o nouă viaţă. Nu mai merge deocamdată la cursuri. Părinţii încearcă să o mute într-un alt colectiv. Acolo unde colegii să nu o judece după hainele pe care le poartă sau după telefonul mobil. Conducerea Liceului Eugen Lovinescu nu neagă că fata a fost hărţuită la şcoală.

Însă, Dana povesteşte, cu acordul părinţilor, că întâlnirea cu psihologul liceului a dărâmat-o. Şi aşa a ajuns să-şi dorească moartea. Să încerce să se automutileze. Pentru că, în liceul din sectorul şase al Capitalei, bani sunt mai presus de orice, povestesc elevii mai mari.

Profesorii Liceului susţin că acordă sprijin egal elevilor, indiferent de situaţia financiară a familiilor. Pe Dana, însă, n-au reuşit să o ajute înainte ca elevii răutăcioşi să-i lase amintiri urâte pentru toată viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dana, fata terorizată de colegi, a înlocuit școala cu vizita la psiholog