Antena Meniu Search
x

De la şcoală la spital: Mai mulţi elevi s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Şapte elevi de la o şcoală generală din Feliceni, Harghita, au intrat de azi forţat în libere. Stau acum pe un pat de spital, cu dureri de burtă şi cu stări de vomă

Vezi și

Şapte elevi de la o şcoală generală din Feliceni, Harghita, au intrat de azi forţat în libere. Stau acum pe un pat de spital, cu dureri de burtă şi cu stări de vomă

Se pare că puştii s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Gazul a pătruns în mai multe săli de clasă din cauza unei defecţiuni la centrala termică, iar în total, 12 copii au primit ajutor de la medici.

Aproape leşinaţi în bănci, copiii au început să ceară ajutorul învăţătoarei. Pentru că repetau întruna că le e rău, dascălul a mers la directoarea adjunctă, care tocmai se pregătea să intre şi ea la ore, la clasa a VIII-a. Atunci şi-a dat seama femeia că problema e mai mare decât se aştepta. Şi că gazul toxic se strecurase deja în mai multe săli. Tot mai mulţi elevi, dar şi câteva cadre didactice, au început să se plângă de ameţeli şi greaţă.

În câteva minute, s-a decis evacuarea, fiind vorba de mai mulţi copii care se aflau în aceeaşi clădire.

În acelaşi timp, o ambulanţă era în drum spre şcoală. După ce i-au consultat pe toţi, medicii au decis ca şapte dintre elevi, cu vârste între 7 şi 15 ani, să fie mai bine investigaţi. I-au dus la spital.

Gazul s-ar fi împrăştiat în clădire de la centrala termică. O scurgere de gaze, care, se pare, provin din cauza unei dereglări din cauza gerului.

De mâine, copiii vor reveni la ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » De la şcoală la spital: Mai mulţi elevi s-au intoxicat cu monoxid de carbon