Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Delicatesă raw-vegan pentru masa de Revelion: cozonacul necopt

Meniul de Revelion poate fi şi raw-vegan. Diferenţa dintre preparatul vegan şi cel raw constă în faptul că cel de-al doilea nu este gătit prin preparare termică. Foarte interesant este faptul că poţi să găteşti salata boeuf fără să fierbi legumele şi cozonac fără să-l coci. Asta da provocare! Să faci un cozonac pe care nu trebuie să îl laşi la dospit ore întregi şi nici să îl pui în cuptor.

de Redactia Observator

la 31.12.2019 , 14:30

Meniul de Revelion poate fi şi raw-vegan. Diferenţa dintre preparatul vegan şi cel raw constă în faptul că cel de-al doilea nu este gătit prin preparare termică. Foarte interesant este faptul că poţi să găteşti salata boeuf fără să fierbi legumele şi cozonac fără să-l coci. Asta da provocare! Să faci un cozonac pe care nu trebuie să îl laşi la dospit ore întregi şi nici să îl pui în cuptor.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Delicatesă raw-vegan pentru masa de Revelion: cozonacul necopt