Delicatesă raw-vegan pentru masa de Revelion: cozonacul necopt
Meniul de Revelion poate fi şi raw-vegan. Diferenţa dintre preparatul vegan şi cel raw constă în faptul că cel de-al doilea nu este gătit prin preparare termică. Foarte interesant este faptul că poţi să găteşti salata boeuf fără să fierbi legumele şi cozonac fără să-l coci. Asta da provocare! Să faci un cozonac pe care nu trebuie să îl laşi la dospit ore întregi şi nici să îl pui în cuptor.
Meniul de Revelion poate fi şi raw-vegan. Diferenţa dintre preparatul vegan şi cel raw constă în faptul că cel de-al doilea nu este gătit prin preparare termică. Foarte interesant este faptul că poţi să găteşti salata boeuf fără să fierbi legumele şi cozonac fără să-l coci. Asta da provocare! Să faci un cozonac pe care nu trebuie să îl laşi la dospit ore întregi şi nici să îl pui în cuptor.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰