Antena Meniu Search
x

Video Delicii româneşti la târgul de produse tradiţionale din Miercurea Ciuc. În ciuda temperaturilor scăzute, oamenii au stat la coadă

Un târg cu tradiţie şi produse delicioase. Preparate din carne şi lapte, siropuri, pâine de casă sau turtă dulce, salam sau piftie, de toate s-au găsit la Miercurea Ciuc. În ton cu vremea, cele mai căutate au fost... afumăturile. 

de Redactia Observator

la 19.11.2023, 10:17

Vezi și

De toate pentru toţi. Asta au găsit cei care au trecut prin Târgul de Produse tradiţionale de la Miercurea Ciuc. Unii sunt clienţi vechi şi de ani de zile aleg aceeaşi tarabă. 

Balazs Julia, localnic: Noi în general de la doamna cumpărăm, că are produse foarte faine, foarte bune şi suntem cumpărători fideli.

În ciuda temperaturilor scăzute, oamenii au stat la coadă pentru a îşi cumpăra cele mai bune produse.

Csoti Attila, localnic: E iarnă, e frig, am venit să mâncăm şi noi ceva de sărbători. 

Iar oferta a fost variată. Cumpărătorii au avut de unde alege.

Horvath Julia, producător: Am venit cu produse din ciuperci pleurotus. Acum, oameni intră în post şi merg foarte bine pateurile, cremele, sosurile şi chiar şi murăturile.

Bartalis Rozalia, producător: Am adus zacuscă, dulceaţă, siropuri cu zahăr, fără zahăr 

Tradiționalul Târg de la Miercurea Ciuc este organizat în fiecare lună de Consiliul Județean Harghita, cu scopul de promova produsele de calitate, dar și pentru a sprijini producătorii locali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Delicii româneşti la târgul de produse tradiţionale din Miercurea Ciuc. În ciuda temperaturilor scăzute, oamenii au stat la coadă