Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Delta Dunării, o oază de liniste şi frumuseţe chiar şi pe timp de iarnă. Ofertele de cazare, imposibil de refuzat

Un sejur exotic în plină iarnă la noi în ţară. E posibil. Pentru ca vacanţele în Delta Dunării îndeplinesc exigenţele oricărui turist, mai ales că e şi sezonul ofertelor la jumătate de preţ.

de Andra Dolana

la 24.01.2021 , 20:57

Iarna în Deltă vine cu avantaje greu de egalat: este mai linişte, iar pe lacurile îngheţate, lebedele,  pelicanii şi gâştele cu gât roşu oferă un spectacol unic. 

Delta, spectaculoasă şi pe timp de iarnă

Iarna nu îi sperie pe turiştii îndrăgostiţi de Delta Dunării. Paradisul natural e o oază de linişte, frumuseţe şi ... distanţare în vremuri de pandemie. Încă de când pun piciorul în barcă, în portul din Murighiol, turiştii ştiu că îi aşteaptă un sejur de neuitat.

Vezi și

Andreea Filip, reporter Observator: "De la Murighiol până în inima Deltei faceţi cu o barcă rapidă aproximativ 45 de minute. Iar aici vi se dezvăluie un peisaj absolut fabulos. Puteţi admira, dacă aveţi noroc, lebede, cormorani, pelicani sau egrete"

Este raiul pasionaţilor de fotografii! Casele plutitoare, stufărişul, pădurile de nisip şi sutele de păsări din Deltă fac orice poză perfectă pentru Instagram. 

Şi sunt multe de făcut în paradis: plimbări cu barca pe canalele Dunării, pescuit şi excursii de o zi la siturile arheologice şi mănăstirile din zonă. 

Reduceri la cazare, mâncăruri delicioase

Hotelurile au pregătit oferte pe măsură. Inclusiv resorturile de cinci stele vin cu pachete tentante şi reduceri de până la 50 la sută. Pentru două persoane, un sejur de două nopţi cu mic dejun inclus porneşte de la 69 de euro. 

Viviana Iștoc, front office: "Îi întâmpinăm cu diferite delicatese, atât de la brânzeturi franţuzeşti până la diferite sortimente de fructe, iar surpriza cea mai mare o găsesc în camera, un aranjament şi o şampanie"

Virgil Balteanu, manager restaurant: "Lumea se sperie de Deltă iarna, dar nu e cazul. Avem aceleaşi condiţii, putem oferi mâncare proaspătă de aici, din Deltă"

De Ziua Îndrăgostiţilor, tentaţia Deltei e şi mai mare. 

Christophe Jacquat, director resort: "Preţul porneşte de la 269 de euro pentru două nopţi,  inclusiv o cină romantică, pachetul de bun-venit şi transferul"

Spa, bălăceală în piscină şi delicatese pescăreşti, inclusiv regina ciorbelor din Deltă, storceagul. Şi pentru cei cu gusturi mai sofisticate, oferta culinară e generoasă. 

După o cină de neuitat, orice zi în Delta Dunării se încheie, romantic, cu un apus ca în filme. 

Andra Dolana Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Delta Dunării, o oază de liniste şi frumuseţe chiar şi pe timp de iarnă. Ofertele de cazare, imposibil de refuzat