Antena Meniu Search
x

Departe de ochii curioșilor. Fiica președintelui s-a măritat!

Ioana Băsescu a spus "Da" pentru a doua oară. S-a măritat în secret cu un avocat, fiu de senator. Cei doi ar urma să aibă şi un copil. În faţa reporterilor Observator, Maria Băsescu nu a negat posibila venire pe lume a unui nepot.

Vezi și

Ioana Băsescu a spus "Da" pentru a doua oară. S-a măritat în secret cu un avocat, fiu de senator. Cei doi ar urma să aibă şi un copil. În faţa reporterilor Observator, Maria Băsescu nu a negat posibila venire pe lume a unui nepot 

Şi-au început relaţia în şoaptă. Şi au oficializat-o în secret. Până şi soacra mică a evitat comentariile. Ioana Băsescu şi Radu Pricop. Ea, notar public şi fiică de preşedinte. El, avocat şi fiu de senator. Se ştiau de ani buni, de când Ioana era încă doamna Bodo. Dar au devenit mai apropiaţi anul trecut. Şi-au unit destinele departe de Capitală, în faţa primarului din Azuga.

Fericiţi şi emoţionaţi. Ioana purta o rochie superbă şi Radu un costum. Tot superb. A fost o cununie în familie. Din portretul de nuntă, a lipsit sora miresei. În schimb, nu ar fi lipsit veştile bune. Unii apropiați ai cuplului spun că vor avea un copil. 

Acum, Ioana Băsescu e tot Băsescu. Mirii şi-au păstrat numele. Dar şi averile. Bunurile dobândite de fiecare din cei doi soţi anterior căsătoriei sunt bunuri proprii.

Fiica preşedintelui îşi începe noua viaţă cu un teren la Nana de aproape 300 de hectare, luat pe credit - cu mult scandal şi un milion de euro. Şi un penthouse de 800 de mii de euro, pe numele ei, iar noul ei soţ are în garaj bolizi de sute de mii de euro. Acum, aşteaptă de la stat o despăgubire istorică pentru un teren din Argeş. Un dar de nuntă extrem de controversat.

Ioana Băsescu şi soţul ei vor fi de zilele următoare o familie mai bogată cu 200 de mii de euro. Totul, după ce în conturile mirelui va intra prima tranşă a despăgubirilor câştigate de la stat. În total, ginerele preşedintelui va primi împreună cu alte patru persoane nu mai puţin de 10 milioane de euro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Departe de ochii curioșilor. Fiica președintelui s-a măritat!