Meniu
Search
x

Pandemia afectează și lumea modei. Designerii sunt nevoiți să-și mute afacerile în online

Când era mic, cel mai tatuat fotbalist din România, a împărţit vestiarul cu nume grele ca Zinedine Zidane şi Del Piero. Alessandro Caparco a venit în ţara noastră din patria modei, Italia.

De Redactia Observator la 01.04.2020, 16:55
Vezi și

Când era mic, cel mai tatuat fotbalist din România, a împărţit vestiarul cu nume grele ca Zinedine Zidane şi Del Piero. Alessandro Caparco a venit în ţara noastră din patria modei, Italia.

Şi cum fashion-ul îi curge prin vene nu este de mirare că şi în România se ocupă cu moda. A deschis un magazin de haine pentru cei mai pretenţioşi fotbalişti, dar pandemia l-a obligat să-şi mute afacerea în online.

Criza cauzată de pandemie l-a obligat pe Carpaco să îşi lase patria şi afacerea de succes din Italia în urmă. Stabilit la Bucureşti Caparco s-a ocupat de modă.

Alessandro Caparco- fotbalist: Eu vreau sa ma stabilizez aici in Romania unde si eu si familia mea ne simtim destul de bine, chiar aici in bucuresti, dar stiu cum este cand termini fotbal trebuie sa deschizi ceva, sa deschizi o afacere, sa faci niste investitii si acum speram ca asta sa mearga cum credem noi. 

A deschis alături de Ropotan un magazin cu haine pentru cei mai stilaţi fotbalişti. Alibec, Radut, Montini şi Ivan sunt clienţi fideli. Din păcate coronavirusul nu ne-a ocolit nici pe noi, aşa că hainele se mai pot cumpara doar on-line!

Alessandro Caparco- fotbalist: E momentul greu, sincer, foarte greu. Noi am inceput cam de doua luni si ne-a mers extraordinar, chiar extraordinar au venit multe persoane. Partenerul meu este adrian ropotan ,cred ca orice stie de adrian ,colaborarea noastră a început anul trecut când jucasem împreună la cheajna,de acolo ne a venit ideea pentru ca amândoi aveam acelaşi stil,amândoi nebuni după haine ne uitam pe internet.

Deşi ferit de urgia din Italia Caparco se gândeşte zilnic la cei dragi rămaşi în peninsulă.

Alessandro Caparco- fotbalist: Vorbesc în fiecare zi cu ei şi înainte ca să se întâmple problema asta. Familia mea e o parte in jos de Italia, iar o parte in nord de italia. Ma gandesc ca tatal meu nu e mai mult de 4 saptamani decand nu a iesit din casa. Vorbesc si zilnic cu multi prieteni pe skype,in direct,instagram ,acum petrecem timpul asa. Chiar vorbisem si cu Stephen Sorrentino, ca si el sta acolo la torino si mi a zis ceva care nu poti sa crezi. Adica mai vezi din cand incand oameni in oras dar foarte putini fata de cum era inainte.

România i-a adus italianului numai împliniri. Caparco a găsit succesul în afaceri dar şi dragostea pe plaiurile mioritice. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Pandemia afectează și lumea modei. Designerii sunt nevoiți să-și mute afacerile în online

Breaking News

Eurodeputat german: România e Vestul Sălbatic în mijlocul Europei. Cine se opune la intrarea în Schengen

Eurodeputat german: România e Vestul Sălbatic în mijlocul Europei. Cine se opune la intrarea în Schengen