Antena Meniu Search
x

Despăgubiri de un milion de euro pentru viața Simonei, tânără care a murit pe o șosea din Bulgaria

Un an a trecut de la moartea Simonei. Dar nimeni nu a făcut lumină în dosarul accidentului care a ucis-o. Tânăra a murit lângă sora ei, pe o şosea din Bulgaria, după ce autocarul cu care se întorceau din Turcia, din vacanţă, a făcut accident.

Vezi și

Un an a trecut de la moartea Simonei. Dar nimeni nu a făcut lumină în dosarul accidentului care a ucis-o. Tânăra a murit lângă sora ei, pe o şosea din Bulgaria, după ce autocarul cu care se întorceau din Turcia, din vacanţă, a făcut accident. Şoferul e liber. Iar familia nu va vedea prea curând vreun ban din despăgubirile de un milion de euro pe care le cere. Dosarul nu a fost nici măcar trimis în judecată.

Un an a trecut de când Simona, sora ei, nu mai e. S-a stins pe drumul spre casă. Se întorceau din vacanţa în Turcia. Una câştigată într-un concurs, la radio.

În Bulgaria, însă, autocarul a făcut accident. Toţi pasagerii au fost răniţi. A murit doar Simona. cadre de la inmormantare

Dreptatea, nu şi-a găsit-o însă nici după un an. În dosar, nimic nu e clar. Anchetatorii au stabilit că şoferul a mers cu viteză, dar nimeni nu a fost judecat şi pedepsit pentru moartea Simonei.

Firma de asigurări a încercat o soluţie amiabilă cu victimele accidentului. Fără succes însă. Victimele accidentului din Bulgaria vor ca judecătorii să facă dreptate în acest caz.

Adriana a avut şi ea de suferit în urma accidentului. A rămas cu afecţiuni grave la coloană pentru care face şi acum terapie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Despăgubiri de un milion de euro pentru viața Simonei, tânără care a murit pe o șosea din Bulgaria