Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI șocante despre familia criminalului din Suceava: Fratele individului care a ucis un polițist și-a bătut sălbatic propria mamă și a amenințat-o cu moartea

Noi informații apar în cazul criminalului din Suceava, care a ucis un polițist cu 40 de lovituri de cuțit, doar pentru că ura oamenii în uniformă. Fratele lui Ioan Beșa, Alexandru, și-ar fi bătut sălbatic propria mamă și a amenințat-o cu moartea, de mai multe ori, el fiind condamnat la închisoare pentru o perioadă de doi ani și patru luni.

Noi informații apar în cazul criminalului din Suceava, care a ucis un polițist cu 40 de lovituri de cuțit, doar pentru că ura oamenii în uniformă. Fratele lui Ioan Beșa, Alexandru, și-ar fi bătut sălbatic propria mamă și a amenințat-o cu moartea, de mai multe ori, el fiind condamnat la închisoare pentru o perioadă de doi ani și patru luni.

Potrivit site-ului click.ro, Alexandru Beșa, din comuna Valea Moldovei (Suceava), a fost condamnat pe 20 februarie 2017 de Curtea de Apel Suceava la doi ani și patru luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, lovire şi alte violențe asupra unui membru de familie, distrugere și amenințare.

Citește și Securitate MAXIMĂ pentru ucigaşul poliţistului din Suceava. Mascaţii l-au dus de păr la audieri (VIDEO)

Anchetatorii au stabilit că, pe 30 martie 2015, individul a lovit-o pe mama sa cu pumnii și picioarele, a distrus bunuri din magazinul gestionat de aceasta și i-a adresat amenințări cu moartea. Polițiștii sosiți la fața locului pentru a aplana conflictul au fost, de asemenea, amenințați de Beșa cu moartea. Se pare că acesta chiar i-a provocat leziuni unuia dintre polițiăștii sosiți la fața locului.

Pe acelaşi subiect

Pe 26 aprilie 2015, Beșa a lovit-o din nou pe mama sa cu palmele peste față și i-a luxat degetul de la o mână. Polițiștii solicitaţi să intervină au fost amenințați din nou cu moartea.

Citește și CRIMĂ ODIOASĂ în gară la Suceava! Un POLIŢIST, tată a doi copii, a fost ÎNJUNGHIAT de un tânăr de 24 de ani

Fratele criminalului din Suceava a reușit să fugă din țară, iar pe numele lui a fost emis un mandat de urmărire internațională.

Potrivit sursei citate, Alexandru Beșa a fost capturat în Germania, în noaptea de 21 spre 22 iulie 2017, și urmează să fie extrădat, pentru a-și ispăși pedeapsa.

Săptămâna trecută, Ioan Beșa l-a ucis, cu 40 de lovituri de cuțit, pe polițistul Sorin Vezeteu, în Gara Burdujeni din Suceava.

Ioan Beșa a fost reținut pentru infracțiunea de ultraj cu referire la infracțiunea de omor.

Potrivit procurorilor, joia trecută, în jurul orelor 21,30, aflat într-un loc public din municipiul Suceava, respectiv stația CFR Suceava și având asupra sa un cuțit având lungimea totală de 23 cm, cu lama de 13 cm și mânerul de 10 cm, Ioan Beșa din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, a exercitat cu intenție acte de violențe grave și repetate asupra unui agent șef de poliție din cadrul SJPT Suceava — PPTF Suceava Nord, aflat în exercitarea atribuțiunilor de serviciu aplicându-i multiple lovituri cu cuțitul în zone vitale ale corpului, cauzându-i leziuni grave ce în scurt timp au condus la decesul acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » DEZVĂLUIRI șocante despre familia criminalului din Suceava: Fratele individului care a ucis un polițist și-a bătut sălbatic propria mamă și a amenințat-o cu moartea