Antena Meniu Search
x

Dietele severe și efortul, cocktail exploziv pentru organismul lui Gabriel Cotabiţă

Teama de a nu arăta rău pe scenă i-ar fi făcut cel mai mare rău lui Gabriel Cotabiţă. Principalul suspect pentru accidentul de ieri, de la sala de sport, pare să fie regimul de slăbit.

Vezi și

Teama de a nu arăta rău pe scenă i-ar fi făcut cel mai mare rău lui Gabriel Cotabiţă. Principalul suspect pentru accidentul de ieri, de la sala de sport, pare să fie regimul de slăbit. 

Dietele severe, ţinute după ureche, efortul, toate au format un cocktail exploziv pentru organismul solistului. Specialiştii avertizează că orice exagerare repetată ani de zile poate face ravagii în organism.

Omul cât trăieşte, învaţă. Artistul a învăţat că trebuie să fie echilibrat, după ce ani de zile s-a cântărit. În urmă cu 4 ani, Gabriel Cotabiţă a slăbit în trei luni, 30 de kilograme. A împrumutat dieta de la colegul său Cătălin Crişan. Până atunci, nicio cură nu avea rezultate. Un alt tratament dezvăluit de solist este cel cu ceaiuri. Multe ceaiuri.

"Beau zilnic în jude de 3 litri de ceaiuri. Dimineaţa îmi fac o combinaţie de plante pentru anumite afecţiuni, la prânz beau alt tip de ceaiuri, iar seara, de exemplu, beau doar ceaiuri cu efect de relaxare, pentru un somn liniştit", spunea artistul.

Programul de slăbire trebuie să ţină cont şi de fusul orar. Dacă programul unei persoane este să lucreze noaptea, atunci dieta trebuie să fie adaptată orelor în care este activă o persoană. Dar fără un program exagerat de fitness.

În manualele de specialitate, cauzele unui stop cardio-respirator sunt foarte multe. Se poate produce nu doar din cauze cardiace, ci şi cerebrale sau de la leziunile unor vase de sange, până la cauze toxice.

"Toate curele mi-au asigurat scăderea în greutate, dar după niciuna dintre ele nu mi-am schimbat şi modul de alimentaţie, aşa că, la un an de la terminarea dietei eram în acelaşi punct din care plecasem, adică mă îngrăşam la loc", a mai spus Gabriel Cotabiță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dietele severe și efortul, cocktail exploziv pentru organismul lui Gabriel Cotabiţă