Antena Meniu Search
x

Dintre cei 27 de morţi din club Colectiv, trei sunt în continuare neidentificaţi

Din infern, a scăpat cine a fost puternic. O spun cei care au călcat pe oameni ca să ajungă la ieşire. La aer. 27 de suflete s-au stins. O imagine înfiorătoare, chiar şi pentru salvatorii cu experienţă

Vezi și

Din infern, a scăpat cine a fost puternic. O spun cei care au călcat pe oameni ca să ajungă la ieşire. La aer.  27 de suflete s-au stins. O imagine înfiorătoare, chiar şi pentru salvatorii cu experienţă

Pe asfaltul înroşit cu sânge, morţii sunt aşezaţi unul lângă altul. 26 de oameni sunt băgaţi în saci. Al 27-lea a murit la spital. Până dimineaţa, morţii au devenit NUMERE în hârtiile legiştilor.

În drum spre clubul unde avea să-şi ţină ultimul concert, Vlad Ţelea, chitaristul trupei a postat pe Facebook coperta albumului pe care se pregătea să-l lanseze. A fost ultima oară când soţia l-a văzut pe scenă. L-a ascultat, aproape de uşa clubului, iar asta a salvat-o. Moartea lui Vlad a smuls un val de mesaje pe reţelele de socializare.

Vlad avea doar 36 de ani. Era tatăl unei fetiţe de doi ani căreia spera să-i pună chitara în braţe.

Un alt coleg de trupă şi iubita lui s-au stins lângă el. Umărul pe care s-a sprijinit în organizarea concertului a fost Doc, aşa cum îi spuneau prietenii lui Adrian Rugină. Un munte de om. Şi un munte şi printre organizatorii de concerte din România.

Iubeau rock-ul. Diana Enache şi Carmen Opriţă aveau doar 24 de ani. Pe cei mai mulţi dintre dispăruţi, prietenii i-au căutat pe Facebook.

Radu Palada împlinise 35 de ani săptămâna aceasta. Cadavrul lui a fost unul din cele 24 identificate până acum de legişti.

Mama Ecaterinei ar fi trebuit să fie acasă, alături de copiii ei. În ultimul moment, însă, o prietenă care lucra în club a rugat-o să vină în locul ei. Ion Maria avea 38 de ani.

Pentru toţi cei 27 au fost aprinse lumânări lângă zidurile morţii. Urmează trei zile de doliu naţional. Primăria va asigura gratuit locuri de veci.

Ei sunt cei care au pierit nevinovaţi:

RUŞITARU ALEXANDRU

HAMED ŞTEFAN

IONIŢĂ CĂTĂLINA

SIMION ALEXANDRU

EPURE ANDA IOANA

VULCU MARIA

FLOREA VALENTINA

OPRITĂ CARMEN IRINA

MATEI GABRIEL

PALADA RADU

NELU TILIE

ŢELEA VLAD

ENACHE DIANA

BALDOVIN NICOLETA

TRIPA IOAN

GEORGESCU PAUL ALEXANDRU

RUGINĂ ADRIAN

IGNAT CONSTANTIN

LAURENŢIU VARLAM

ALEXANDRU MIHAI

ION MARIA

FIERARU VALETIN

VIERU MIHAELA

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Dintre cei 27 de morţi din club Colectiv, trei sunt în continuare neidentificaţi