Antena Meniu Search
x

Dinu Patriciu, audiat intr-un dosar de evaziune fiscala

Au numarat miliarde impreuna, acum se injura ca la usa cortului sau se tarasc prin tribunale. Dinu Patriciu a fost audiat de politisti intr-un nou dosar de evaziune fiscala. Ancheta a pornit in urma unei plangeri pe care ar fi depus-o Peter Imre

Vezi și

Dinu Patriciu a stat aproape doua ore de vorba cu politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Sectorul 2. "Probabil ca multi dintre voi, poate unii au lucrat la "Adevarul", banuiesc despre ce e vorba. Incet, incet, lucrurile o sa iasa la iveala", a spus Patriciu.

De cealalta parte, fostul sau partener si om de incredere are o alta varianta. "Eu nu am depus plangere. Domnul Patriciu este exemplul clar al hotului care striga hotii. De cand il stiu, in ultimii 15 ani, fura, insala si nu-si asuma responsabilitatea", a declarat Petre Imre.

Peter Imre spune ca va depune, totusi, o plangere penala impotriva fostului sau partener. "Domnul Patriciu, in legatura cu biletele la ordin pe care le-a emis, completat si semnat de domnia sa, a comis o grava inselaciune si voi depune, evident, plangere penala impotriva lui", a adaugat Imre.

Razboiul vechilor tovarasi a coborat pana la injurii si vorbele grele. In iunie Imre s-a dus cu executorii si jandarmii peste Patriciu, pentru o datorie de 80.000 de euro. "Un nemernic care-si lasa fata si nepoata de trei ani in fata executorilor nu poate fi considerat decat un terorist", a strigat fostul partener al lui Patriciu.

Dinu Patriciu are de dus si alte razboaie. Surse din mediul de afaceri sustin ca are datorii de 100 de milioane de euro, iar pe lista creditorilor sunt peste 1200 de firme si persoane fizice, plus 5000 de salariati neplatiti. Cea mai grea lupta e cu propria sotie, Dana Patriciu, care i-a cerut jumatate din averea estimata la doua miliarde de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dinu Patriciu, audiat intr-un dosar de evaziune fiscala