Antena Meniu Search
x

Spectacol impresionant sub cupola circului Metropolitan București. Copiii s-au distrat de minune | Video

Artiştii de la circ s-au întors acasă. După luni întregi în care au fost obligaţi să-şi modifice spectacolele ca să poată face reprezentaţii în aer liber, artiştii Circului Metropolitan Bucureşti au deschis stagiunea în interior.

de Lorena Rădulescu

la 03.10.2020, 21:18

Vezi și
  • Copiii s-au distrat de minune la circ
  • Artiştii au revenit sub cupola circului, după luni de absenţă

Artiştii circului s-au reîntors pe scena pe care o numesc acasă. Luni în şir, pandemia le-a răpit aplauzele publicului, iar artiştii au fost nevoiţi să se adapteze spectacolelor în aer liber. Acum însă circul revine cu reprezentaţiile sub cupolă. Spectacolele vor fi însă cu restricţii pentru spectatori

După opt luni în care au fost privaţi de spectacolele organizate în locul pe care îl numesc acasă, artiştii circului Metropolitan București au revenit cu spectacolele impresionante sub cupolă.

Copil: "Mi-a plăcut aşa cu claunii, ăla cu boxul, m-a făcut să râd la nebunie"

Stagiunea este marcată de o dublă premieră. "Fluturi în Oglindă" şi "Aripi Aurii și Cer de Argint" sunt cele două spectacole cu care Circul Metropolitan București a decis să revină în sală.

Sincron Anca Florea, manager Circul Metropolitan: "Am vrut foarte tare să văd inapoi toţi artiştii noştri. Artiştii abia aşteaptă să joace, dar le-a stricat foarte mult pauza aceea, pentru că trei luni de pauză se refac foarte greu"

Lorena, artist de circ: "Cu foarte multe emoţii pentru noi a fost chiar mai mult timp, nu doar pandemia. Au fost emoţii, dar au fost emoţii bune şi spectatorii ne-au dat atata energie bună şi pozitivă, şi ne bucurăm că am reînceput să lucrăm"

În sala care are o capacitate de 2.000 de persoane, pot participa cel mult 500 de spectatori pentru ca distanţa să fie respectată. În timpul spectacolelor, este obligatorie purtarea măştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Spectacol impresionant sub cupola circului Metropolitan București. Copiii s-au distrat de minune | Video