Distracție pentru toate gusturile turiştilor, lângă Cluj-Napoca

De Redactia Observator.
Publicat: 08.09.2020, 16:31.
Actualizat: 08.09.2020, 17:09

Ce ziceţi de o călătorie cu balonul? Sau de o plimbare călare în mijlocul naturii? Sau poate vreţi să încercaţi sporturi noi care vă pun la încercare curajul?

Pot fi toate găsite în apropierea oraşului Cluj-Napoca. Şi pentru că zona este absolut minunată, aici vin turişti din toate colţurile ţării.

Pentru că sezonul a început târziu din cauza pandemiei, turiştii au luat acum cu asalt zonele turistice din Cluj. Cea mai populară atracţie este centrul de echitaţie. Aici copiii învață totul despre cai: cum să călărească, cum să-i îngrijească, dar și cum să se joace cu ei în siguranţă.

Ioana Mârza - administrator: Îi așteptăm în primul rând cu centrul de echitație, pe asta ne-am axat destul de mult în ultimul timp, se pot face excursii în Cheile Turzii, Cheile Turenilor, dacă vor o excursie mai lungă recomandăm excursia Cluj- Cheile Turzii.

Amatorii de senzaţii tari pot încerca experienţe inedite aici. Tubingul este un sport care nu se potriveşte însă celor slabi de înger.

Ioana Mârza - administrator: Acolo se înalţă şi apoi cad în gol, un pic le tresaltă inima. Sau pot să încerce zborul cu balonul cu aer cald.

Pentru un zbor cu balonul pe deasupra Clujului, turişti trebuie să se trezească dis de dimineaţă. Pentru ca zborul să fie unul sigur, îmbarcarea are loc la ora 6. Merită însă sacrificiul trezitului cu noaptea în cap. Oraşul arată cu totul special privit de la înălţime.

Ioana Mârza - administrator: Dimineaţa, când prind răsăritul soarelui este senzaţional.

Preferatele copiilor rămân totuşi taberele, care oferă şansa unor experienţe de neuitat. Acestea durează 5 zile și costă 275 de euro. Sunt incluse în preţ toate activităţile, cazarea şi 3 mese pe zi.

Lucian Troinea – organizator tabere: Sunt tabere care au diferite activități, unul dintre ele este echitația, tras cu arcul, mergem cu balonul cu aer cald, facem diferite jocuri, diferite activități pt ei, jocuri dinamice, jocuri de cunoaștere, jocuri de societate care să îi ajute să se integreze.

Tot în zonă este şi Lacul Tarnița. Şi aici turiştii curajoşi au ce să facă.

Szili Szekely - administrator: Paddleboarding-ul se practică în picioare, este un sport pentru toată lumea, oricine poate să învețe. Se învaţă în 10 minute.

Paddle este un sport nou care capătă tot mai multă popularitate la nivel mondial. La Tarnița, turiştii pot închiria aceste plăci cu 30 de lei pentru o oră sau cu 100 de lei pentru o zi întreagă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și
Social • ieri la 22:45
Foto
Centrul Vechi ar putea deveni istorie. Zeci de terase s-ar putea închide, după noile decizii luate în Consiliul General
recomandari pe a1.ro
Au doborât recordul pentru cea mai mare familie. Câți copii are familia și cât de mult costă doar mâncarea lor
Social • ieri la 17:29
Foto
Roata panoramică din Constanţa devine istorie

Top știri

Animație: Cum s-a petrecut accidentul în care a murit tânărul polițist Ionuţ Negrilă. Motocicleta s-a rupt în două
1
Eveniment • ieri la 19:11

Nesăbuinţa cu care s-a avântat în trafic l-a costat viaţa pe Ionuț Negrilă, un tânăr poliţist-motociclist. Avea viteză și, foarte posibil, făcea întrecere cu un alt motociclist, tot poliţist. Ambii erau în timpul liber.

PARTENERI
Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu, însărcinată în 20 de săptămâni: ”Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii”
spynews.ro
EXCLUSIV. Pfizer, Moderna sau AstraZeneca? Ce le răspunde un medic pacienților atunci când este întrebat care vaccin este mai eficient
gandul.ro
Dezvăluiri uluitoare: fiul lui Ilie Dumitrescu vindea cocaină amestecată cu Paracetamol și fura la cântar!
prosport.ro
A fost sărac toată viața fără să știe că avea așa ceva în curte. Peste ce a dat un țăran când își săpa liniștit grădina
redactia.ro
Horoscopul zilei de 28 februarie 2021. Peștii trebuie să se preocupe de propria persoană. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
În ciuda speculațiilor, Leticia Calderon devăluie că relația dintre copiii ei și tatăl lor este una foarte strânsă
tvhappy.ro
O mai știi pe Nadine? Ce viață chinuită a avut. Uite ce a ajuns să facă ACUM
libertatea.ro
Fiica lui Andrei Vochin despre relația cu Ilie Dumitrescu: „A fost o greșeală față de tatăl meu. L-a deranjat”
GSP
"Un laş, ca toţi bărbaţii!" Femeia care a ajuns din cauza lui Ion Ţiriac la psihiatru, după ce s-a despărţit de miliardar: "Eu sunt cea care a suferit"
as.ro
ULTIMELE ȘTIRI
CITEȘTE PE A1.ro
Relația care a nedumerit Internetul. Cum reușesc 3 tineri ”foarte îndrăgostiți” să formeze un ”cuplu” cu 2 femei și un bărbat
A1.RO
Creatura ciudată găsită de un pescar a pus pe jar internetul. Ce este vietatea din imagine și de ce vor toți să o cumpere
A1.RO

TV

Te cunosc de undeva, azi, ora 20:00 pe Antena 1: Emoţii la cote înalte
TV • la 08:21
Video

Te cunosc de undeva, azi, ora 20:00 pe Antena 1: Emoţii la cote înalte

Emoţii la cote înalte în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Sub...