Antena Meniu Search
x

Distracție pentru toate gusturile turiştilor, lângă Cluj-Napoca

Ce ziceţi de o călătorie cu balonul? Sau de o plimbare călare în mijlocul naturii? Sau poate vreţi să încercaţi sporturi noi care vă pun la încercare curajul?

de Redactia Observator

la 08.09.2020, 17:09

Vezi și
  • Pentru un zbor cu balonul pe deasupra Clujului, turişti trebuie să se trezească dis de dimineaţă.
  • Pentru ca zborul să fie unul sigur, îmbarcarea are loc la ora 6.

Pot fi toate găsite în apropierea oraşului Cluj-Napoca. Şi pentru că zona este absolut minunată, aici vin turişti din toate colţurile ţării.

Pentru că sezonul a început târziu din cauza pandemiei, turiştii au luat acum cu asalt zonele turistice din Cluj. Cea mai populară atracţie este centrul de echitaţie. Aici copiii învață totul despre cai: cum să călărească, cum să-i îngrijească, dar și cum să se joace cu ei în siguranţă.

Ioana Mârza - administrator: Îi așteptăm în primul rând cu centrul de echitație, pe asta ne-am axat destul de mult în ultimul timp, se pot face excursii în Cheile Turzii, Cheile Turenilor, dacă vor o excursie mai lungă recomandăm excursia Cluj- Cheile Turzii.

Amatorii de senzaţii tari pot încerca experienţe inedite aici. Tubingul este un sport care nu se potriveşte însă celor slabi de înger.

Ioana Mârza - administrator: Acolo se înalţă şi apoi cad în gol, un pic le tresaltă inima. Sau pot să încerce zborul cu balonul cu aer cald.

Pentru un zbor cu balonul pe deasupra Clujului, turişti trebuie să se trezească dis de dimineaţă. Pentru ca zborul să fie unul sigur, îmbarcarea are loc la ora 6. Merită însă sacrificiul trezitului cu noaptea în cap. Oraşul arată cu totul special privit de la înălţime.

Ioana Mârza - administrator: Dimineaţa, când prind răsăritul soarelui este senzaţional.

Preferatele copiilor rămân totuşi taberele, care oferă şansa unor experienţe de neuitat. Acestea durează 5 zile și costă 275 de euro. Sunt incluse în preţ toate activităţile, cazarea şi 3 mese pe zi.

Lucian Troinea – organizator tabere: Sunt tabere care au diferite activități, unul dintre ele este echitația, tras cu arcul, mergem cu balonul cu aer cald, facem diferite jocuri, diferite activități pt ei, jocuri dinamice, jocuri de cunoaștere, jocuri de societate care să îi ajute să se integreze.

Tot în zonă este şi Lacul Tarnița. Şi aici turiştii curajoşi au ce să facă.

Szili Szekely - administrator: Paddleboarding-ul se practică în picioare, este un sport pentru toată lumea, oricine poate să învețe. Se învaţă în 10 minute.

Paddle este un sport nou care capătă tot mai multă popularitate la nivel mondial. La Tarnița, turiştii pot închiria aceste plăci cu 30 de lei pentru o oră sau cu 100 de lei pentru o zi întreagă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Distracție pentru toate gusturile turiştilor, lângă Cluj-Napoca