Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi poliţişti de la Rutieră au devenit eroi în Constanţa, după ce au salvat trei persoane dintr-un apartament în flăcări

Doi poliţişti de la Rutieră au devenit eroi în Constanţa. Bărbaţii au salvat doi bunici şi un băiat de nouă ani dintr-un apartament în flăcări. Au ajuns la caz înainte pompierilor şi au reuşit să prevină şi o posibilă explozie.

de Lidia Bobes

la 06.03.2021 , 14:30

Poliţiştii au sărit imediat să ajute

Din fericire, fumul gros a fost observat şi de doi poliţişti de la Rutieră care patrulau prin zonă. Au parcat repede şi au urcat la etajul unu. Au găsit o bunică şi un nepot speriaţi. Bunicul băiatului se chinuia să stingă flăcările din camera de zi. 

Bogdan Popescu, politist: "Era foarte mult fum dens şi focul se manifesta cu flăcări deschise"

Vezi și

Cătălin Boiangiu, polițist: "Priza a pocnit şi, probabil, o scânteie a sărit pe canapea. Fiind acoperită cu pături, cearşaf, a luat foc" 

Poliţiştii au intervenit rapid. I-au evacuat pe cei trei, au scos buteliile de gaz din apartament şi siguranţele de la panoul electric. Până la venirea pompierilor, s-au luptat cu flăcările folosind... oale şi sticle. 

Cătălin Boiangiu, polițist: "Fiind mult fum, luam scurte pauze pe geamul de la bucătărie ca să respir"

Cu o experienta de 20 de ani în poliţie, agentul recunoaște că e prima data când a avut o astfel de misiune. Are trei copii acasă şi nu a stat pe gânduri să intervină în salvarea băiatului care striga după ajutor. Şi colegul său cu doar 4 ani de experienţă a dat dovadă de curaj. 

Cătălin Boiangiu, polițist: "La rândul meu sunt şi eu tata, şi, ce să vă spun se poate întâmpla oricând şi la oricine. Şi mă bucur că am putut să fiu de folos"

Flăcările au fost lichidate complet de pompieri.

Oamenii de la apartamentele vecine s-au autoevacuat. Paramedicii le-au acordat primul ajutor bătrânilor si nepotului lor, însă nu a fost nevoie de spitalizare. 

Lidia Bobes Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Doi poliţişti de la Rutieră au devenit eroi în Constanţa, după ce au salvat trei persoane dintr-un apartament în flăcări