Antena Meniu Search
x

Video Doi soţi din Galaţi au furat dalele de granit cu care ar trebui refăcut trotuarul. Un martor a filmat toată scena

Şi pavelele trebuie păzite în România. La Galaţi, doi soţi au furat dalele de granit cu care ar trebui refăcut trotuarul. Nu au apucat însă să-şi paveze curtea cu ele că s-au trezit cu poliţia la uşă. Dar asta doar pentru că un martor a filmat toată scena.

de Adrian Obreja

la 26.04.2021, 20:29

Vezi și

Pe imaginile surprinse de un trecător se vede cum cei doi soţi îşi încarcă maşina cu dale din oraş ziua în amiaza mare. Femeia le cară, iar bărbatul le aranjează în portbagaj. 

Dalele sunt din granit, iar muncitorii de pe şantier spun că sunt destul de scumpe. Incidentul s-a petrecut în weekend atunci când nu se lucrează pe şantier, iar materialele nu sunt păzite. 

Responsabil lucrări: "După program. După ce a plecat lumea, un jeep alb, are şi număr trecut, a tras maşina acolo. Noi nu putem să punem pază, vă daţi seama de la ultimul Leu şi până în 40, câţi paznici ne trebuie...".

Oamenii legii s-au autosesizat 

Pe acelaşi subiect

În lipsa paznicilor, martorii i-au încurcat.  Poliţiştii s-au autosezizat când au văzut imaginile pe Facebook şi au pornit în căutarea celor doi hoţi. 

Ciprian Stoica, purtător de cuvând IPJ Galaţi: "Persoanele au fost identificate la scurt timp în aceeași zi, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani și o femeie de 56 de ani, ambii din municipiul Galați. Cei doi au fost conduși la secția 4 Politie în vederea audierii, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate". 

"La noi în România se poate orice! Dar nu e corect, pentru că asta e investiţia publică, a domeniului, a primăriei. Să fie frumos, nu?!"

"Dacă era ca pe timpul lui nea Nicu, dacă furai de pe domeniul public, îţi dadea pârnaie de săreai ca arcul, dar pârnaie. Dacă furai de la stat, era belea". "Foarte urât din partea lor. Foarte urât. Cum să le ia acasă?! Păcat. Trebuie văzut și judecat. Ăsta nu e un lucru bun...".

Cei doi soţi s-au ales cu dosar penal pentru furt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi soţi din Galaţi au furat dalele de granit cu care ar trebui refăcut trotuarul. Un martor a filmat toată scena