Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tâlhari au băgat spaima în mai multe localităţi dâmboviţene

Doi bărbaţi au îngrozit localnicii mai multor sate dâmboviţene. Au spart o biserică şi au făcut nu mai puţin de trei victime.Le-au ales dintre femeile lipsite de apărare, pe care le-a fost uşor să le ameninţe cu bătaia şi cu violul, uneori pentru doar câteva sute de lei

de Redactia Observator

la 28.08.2015 , 07:35

Doi bărbaţi au îngrozit localnicii mai multor sate dâmboviţene. Au spart o biserică şi au făcut nu mai puţin de trei victime.Le-au ales dintre femeile lipsite de apărare, pe care le-a fost uşor să le ameninţe cu bătaia şi cu violul, uneori pentru doar câteva sute de lei. 

Lipsiţi de scrupule, bărbaţii nu plecau până când nu mâncau în bucătăriile victimelor.

O femeie abia îşi dusese fetiţa la culcare şi habar nu avea că în camera alăturată, cei doi bărbaţi se pregăteau de tâlhărie. Cei doi şi-au făcut de cap până când femeia a ieşit din camera copilului. Atunci au atacat-o. Niciun vecin nu a ştiut ce se întâmplă în casă.

Vezi și

După o jumătate de oră de teroare, femeia a scăpat. Tâlharii au plecat cu 150 de lei, două telefoane şi o pereche de chei de la o maşină.

Înainte să spargă locuinţe, cei doi au spart biserica din localitate, de unde nu au găsit de furat decât veşmintele preoţeşti. Din ele şi-au făcut cagule.

Mai exact, pensia de aproape 600 de lei a unei bătrâne şi alţi 2600 de lei luaţi de la o femeie de 60 de ani, pe care au legat-o şi bătut-o. Cei doi riscă acum pedeapsa maximă, de 10 ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Doi tâlhari au băgat spaima în mai multe localităţi dâmboviţene