Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Suceava s-au născut a doua oară în ziua de Paște

În prima zi de Paşte doi tineri din Suceava s-au născut a doua oară. Au scăpat ca prin minune dintr-o cursă nebună cu motorul, terminată pe un câmp, la două sute de metri de şosea

Vezi și

În prima zi de Paşte doi tineri din suceava s-au născut a doua oară. Au scăpat ca prin minune dintr-o cursă nebună cu motorul, terminată pe un câmp, la două sute de metri de şosea

Pentru cei care-l ştiu pe tânărul care conducea motocicleta n-a fost o surprinză. De câteva zile, spun oamenii, gonea nebuneşte pe lângă casele lor. În ultima cursă l-a însoţit şi iubita sa. Ea e acum în stare critică la spital. Motociclistul a scăpat mult mai uşor şi a reuşit să stea deja de vorbă cu poliţiştii. A încercat să le explice că nu viteza l-a trădat, ci iubita, care nu s-ar fi înclinat la timp, într-un viraj. 

Bucăţi din motocicletă au fost împrăştiate pe câteva sute de metri. Brazdele adânci de pe câmp n-au putut opri motorul care gonea cu o viteză teribilă, povestesc martorii.

De vreo trei zile numai cu peste 150 de km la oră mergea prin sat. Efectiv nu vedeai numărul / la maşină/, la motor.

În ultima cursă n-a plecat singur. În spatele său s-a urcat iubita. Dar nici măcar asta nu l-a făcut pe tânăr să meargă mai încet. Setea de viteză îi putea costa viaţa pe amândoi. Motorul pe care erau tinerii s-a oprit la peste două sute de metri de câmp. Martorii s-au temut că aceştia şi-au pierdut viaţa, dar amândoi au avut zile.

În prima zi de paşte s-au născut practic a doua oară. Băiatul a scăpat cu răni uşoare. Iubita sa în schimb va sta o vreme în spital.

Când se va simţi mai bine poliţiştii vor sta de vorbă cu ea. Prietenul ei le-a răspuns deja la întrebări şi le-a spus că n-ar fi ajuns în câmp dacă fata s-ar fi înclinat odată cu el, pe motor, atunci când a virat. Explicaţia nu l-a scăpat însă de un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri din Suceava s-au născut a doua oară în ziua de Paște