Antena Meniu Search
x

Dorel a lovit din nou! A dărâmat zidul unei școli vechi peste o școală nouă!

Dorel a ajuns şi la şcoală, într-o localitate din Vaslui. Şi nu a trecut neobservat. A spart geamuri şi a distrus tencuiala şi acoperişul clădirii. Şcoala recent construită nu a apucat să fie inaugurată

Vezi și

Dorel a ajuns şi la şcoală, într-o localitate din Vaslui. Şi nu a trecut neobservat. A spart geamuri şi a distrus tencuiala şi acoperişul clădirii. Şcoala recent construită nu a apucat să fie inaugurată

Dorel şi echipa lui au încercat să dărâme zidul vechii construcţii, dar acesta s-a prăbuşit peste pereţii impecabili ai noii unităţi de învăţământ.

Cu puţin înainte de începerea şcolii, muncitorii vor lucra la foc automat. Trebuie să repare isprava lui Dorel de la Tăcuta. Muncitorul a încercat să dărâme zidul vechii şcoli, înalt de trei metri, cu ajutorul unui excavator. Dar nu şi-a dat seama că totul se va prăbuşi pe noua şcoală, gata finisată.

Bilanţul lucrării prost făcute este costisitor. Acoperişul şi pereţii sunt distruşi, geamurile sparte şi tâmplăria ruptă. Paguba este înseamnată pentru o lucrarea care a costat peste 100.000 de euro şi care urma să fie inaugurată toamna aceasta.

Primarul comunei nu îşi face griji pentru nenorocire. Spune că reparaţiile vor fi făcute pe cheltuiala firmei vinovate.

Dacă reparaţiile nu vor fi gata la timp, elevii ar putea fi nevoiţi să facă naveta până la şcoala din cea mai apropiată comună, aflată la 6 kilometri distanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dorel a lovit din nou! A dărâmat zidul unei școli vechi peste o școală nouă!