Antena Meniu Search
x

Dragoste de telenovela cu un final de cosmar

Tineri, frumosi si bogati, visau sa devina sot si sotie pe Coasta de Azur. Cu doar cateva saptamani inainte de nunta, Cristina Prodanel il acuza pe viitorul ei sot, Traian Tamaga, ca a batut-o si a incercat sa ii dea foc, chiar de ziua ei

Vezi și

Daca Pitestiul ar fi avut un cuplu regal, ei ar fi purtat coroana. Cristina Prodanel si Traian Tamaga. Ea - o blonda de 25 de ani, viitoare avocata, tenismena si fiica de afacerist. El - mai mare cu 12 ani, om de afaceri si baiatul unui fost prefect. Urmau sa se casatoreasca, in mai putin de o luna. Insa, in spatele imaginii cu doi indragostiti pe covorul rosu de la Cannes, se ascundea gelozia si violenta.

Acum cateva zile, Cristina si-a petrecut ziua de nastere in Capitala. Traian a vizitat-o, nu ca sa-i dea un cadou ci, spun apropiatii ei, o bataie sora cu moartea.

Altercatia dintre cei doi a avut loc intr-un bloc. Politistii au fost chemati chiar de fratele Cristinei Prodanel care s-ar fi intalnit pe scari cu presupusul agresor.

Politistii au aflat ca barbatul ar fi legat-o cu cablul de la telefon si ar fi stropit-o cu benzina. A fugit inainte sa o aprinda.

Apropiatii tinerei spun ca cei doi se despartisera de o luna. Distrus dupa un esec in afaceri, Traian ar fi cazut in depresie, pe care o trata cu alcool si pastile. Isi invinovatea iubita ca il insala si ameninta ca se sinucide.

Cristina a depus plangere pentru bataia primita. Politistii l-au audiat deja pe fiul rebel al fostului prefect Tamaga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dragoste de telenovela cu un final de cosmar