Antena Meniu Search
x

Drama unui băiețel de 9 ani din Buzău care și-a așteptat tatăl să-l ia din spital, fără să știe că a murit (Video)

Un băiețel de 9 ani din Buzău trăiește o adevărată dramă după ce a rămas fără singurul părinte care avea grijă de el.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.06.2020, 08:38

Drama unui băiețel de 9 ani din Buzău care își așteaptă tatăl în spital
Drama unui băiețel de 9 ani din Buzău care își așteaptă tatăl în spital - Facebook/ captura video Adevarul Buzău
  • Tatăl copilului a început să se simtă rău și a chemat ambulanța care i-a luat pe amândoi la spital.
  • Bărbatul de 46 de ani a fost operat de urgență, însă nu a supraviețuit.

Copilul locuia doar cu tatăl lui într-un bordei dărăpănat, la marginea unei păduri din comuna Buza, județul Buzău, după ce mama, care suferă de probleme psihice, a plecat de acasă. Zilele trecute, bărbatul de 46 de ani s-a simțit rău și a chemat salvarea.

Ambulanța i-a adus pe amândoi la spital, iar copilul a fost cazat de atunci în secția de pediatrie, unde i-au fost asigurate trei mese pe zi.

Deși medicii l-au operat pe bărbat și au încercat să-l salveze, ulcerul perforat și o puternică infecție abdominală l-au răpus, scrie Adevarul.

Acum, cadrele medicale nu-și găsesc cuvintele să-i spună copilului că singurul om care avea grijă de el a pierit și încearcă să amâne pe cât posibil cumplitul moment.

”Copilul nu știe că a rămas fără părinte. În ciuda condițiilor de trai, ei țineau foarte mult unul la celălalt. O să fie greu când o să afle ce a pățit tatăl lui”, spune Gheorghe Bălan, asistent social din comuna Buda.

Între timp, mama băiatului a fost găsită de autorități, însă ea nu este capabilă să-l îngrijească pe micuț.

Deocamdată, copilul a fost luat din spital și cazat împreună cu mama sa la Centrul de Urgență al DGASPC Buzău. Joi urmează să se decide dacă băiețelul va fi dat spre îngrijire mamei sau dacă va rămâne temporar la Protecția Copilului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Drama unui băiețel de 9 ani din Buzău care și-a așteptat tatăl să-l ia din spital, fără să știe că a murit (Video)