Antena Meniu Search
x

Drumul spre casă s-a transformat într-o luptă pentru supravieţuire pentru o femeie gravidă şi soţul ei

O femeie însărcinată şi soţul ei au rătăcit, pe jos, ore întregi pe un câmp acoperit de zăpadă. Voiau să ajungă mai repede acasă şi au luat-o pe o scurtătură, fără să-şi dea seama că asta le-ar putea aduce sfârşitul.

Vezi și

 Din cauza întunericului şi a zăpezii n-au mai ştiut să ajungă acasă şi au sunat la 112.

Salvarea a venit de la un poliţist care cunoaşte bine zona. Acesta i-a găsit înainte ca frigul să-i răpună. Cei doi soţi s-au certat cu patronul de la ferma la care lucrau şi au decis să meargă acasă.

Ca să ajungă mai repede au intrat pe un câmp, pe care întunericul şi zăpada l-au transformat însă într-un labirint din care cei doi soţi n-au mai putut ieşi.

Poliţia de la Ciocârlia le-a spus să nu se mai deplaseze şi să aştepte la locul unde erau. Oamenii au aşteptat în zăpadă, pe întuneric să ajungă salvatorii la ei. Frigul era cel mai mare duşman, mai ales pentru femeie, care este însărcinată.

Au avut însă noroc. Când au sunat după ajutoare, le-a răspuns un poliţist care cunoaşte bine zona. Un echipaj de ambulanţă i-a transportat la spital. Sunt în stare stabilă, iar în această dimineaţă se vor putea întoarce acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Drumul spre casă s-a transformat într-o luptă pentru supravieţuire pentru o femeie gravidă şi soţul ei